Rus Ruleti Şarkı Sözü Sansar - Rus Ruleti |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rus Ruleti Şarkı Sözü Sansar - Rus RuletiRus Ruleti Şarkı Sözü Sansar - Rus Ruleti Rapozof verse : odan karanlıktı odam her zaman soğuktu beni anlayan bi ses vardı belkide yoktu sonda her satır tamam ölümün adını ağzına alma hani tamam yani olurda zaman geriye sararsa geride bıraktıklarım; aşklarım, anılarım benimle olurmu yoksa çokmu geç oldu yarınlar yok! yarenleri ? aldı eyvah dikkat et gözlerim karardı sanırım periyodik olarak korku dönemlerindesin susmak en büyük tepkiydi halbuki bu üç adam susarsa sende canına susarsın psikopatlık ölümünü katalogdan seçenmi ? gideri geliri gideri ileri yada geri yapanmı yapar? sirene bilene dille bilenen mermilere gasp atıp tutanın dillerine sniperle vasp kaz konuş yok kaskon kaz kafalıya kask Ulaş verse: Haydi toplanın önünde putların bunları siz yaptınız eğilip tapının ama sıktı rapleri tek tarz aynı olasılık bebekleri hep farz saydı geri verin biletleri bağırma baydı sağırmı sandın çığırma duydum sığır (: çağırma kankanı lirikten baltanı cidden bi baltasın (?)mi çalıntı rap bilinsin lakin en birinci sen değilsin sen bilirsin ama kankam değilsin arkan delinsin tez parkan yerlerde markam gözükmez spot tutma yüzüme atla track ön yargıma kanda oldu kalktı patla fren kanka gövden duvarda kaldı rapi matem yenecektin beni madem vuracaktımda tutukluk yaptı farem Sansar verse: Delik deşik vücudun, arap saçıydı ruhun haramdır her kelamın helaldir her bi verse'ün körsün göremedin görsün köpeklerin pop tuttu reenkarne oldu janet jackson kilit vurdum zindanına gitmiyosun aletini cebine sok la keskin nişancılarla vurdu bam aldı yol kaçtı uykum öldü gecem gecem öldü vurdu bam yol aldı kaçtı uykum nişancılar keskin aletini cebine sok gidemessin hiçbiyere kilit vurdum zindanına reenkarne oldu malcolm x rap tutuldu ! köpeklerin görsün göremedinki körsün verse'üm helaldir oğlum kelamın hep haramdır ruhun arap saçına dönmüş delik deşik vücudun baştan al bu versü bidaha çünkü anlamıyosun! |
|