Yüksek Uçuş Şarkı Sözü Sansar - Yüksek Uçuş (Feat. Pit10) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüksek Uçuş Şarkı Sözü Sansar - Yüksek Uçuş (Feat. Pit10)Yüksek Uçuş Şarkı Sözü Sansar - Yüksek Uçuş (Feat Pit10) Sansar Verse Onca satıra yazmışım ki kelime beni mi çekene eyvallah ettim Yettim tek bu raple ektim onca hayal Hepsi sonbaharda soldu kışlarımdayım ki dondu sondu sözde her satır Yalanım vardı doğru doğru yoktu zaten durağım değişik Ölümüm aynı kanlı kansız onca arkadaş var arkadaşlar Anlamanız gereken tek hayat felsefem gülme sadece Gülecek zaten şevkatli kolları yok sevdiklerimin Ağlamaktı gözlerimde tek yasak ki ağlamaklı baktı gözlerim Sözlerimde geçmiş iz bırakmış acımayın bu bedene vur Yumruklar vuracak oldu vurdu zaten aldı karşılığını Sıfatı verdin kimsin? bak bu rapte kinsin Çünkü ben yokum yıllar öncesinden itibaren Yıllar öncesiyse kayıp En son dozu bastım beyne Tanrım beni koru Yüksek uçuşa geçtim hala beynimde bin soru Uçurumun gölgesinde yok oldu her doğru Kuru toprak ayak yere basmaz gitti şuuru Pit 10 Verse Son günümde son bölüm ve ton dilimde kon gülüm Beton kilimde pit10 bölündü kara göründü öldürün Işıklarımız yanmasın son süratle söndürün Hatıralarımı özledim şimdi geri döndürün Melankolik gecelerimde hecelerimle canlandım Ezeri gecede ecedi gecede parçaladım ve kanlandım Kalkan kalkan indirildi kervan oldu düşmanım Her şiddete hiddetsizce iffetliydim pişmanım Vurulan darbeler haddi aştı yaralı yürekse yufka Tan çok erken şehre çehre soldu yelken ufka Serbest bıraktım ruhumu sulhumu da yuzma Duvarların arasında ölmüş bedeni tutma Vakit çoktan doldu inan yarın artık çok uzak Fazla yürüme gazla koş dikkat her yer tuzak Ölüm orucu yoktu sonucu bekleme gelmez imsak Islak kumda elli derece bedenim artık tutsak En son dozu bastım beyne Tanrım beni koru Yüksek uçuşa geçtim hala beynimde bin soru Uçurumun gölgesinde yok oldu her doğru Kuru toprak ayak yere basmaz gitti şuuru SansaR Verse Sen de geride kalacaklar ordusunda bi yerdesin Sen bugünsün bense yarınlarla yaşıyorum Ben burutti geçmişin yarasını taşıyorum Yine de bugünde dahi engellerimi aşıyorum Doğduğumdan bu yana sade sözlerimdi baki Yanlızım ki taki elime kalemi kağıdı alana dek Ve ben benimle tek ben benimle yek Çektim tek nefes ki yaşama bu yetti Yetti derde her gecem (her günüm) her hecemde hep hüzün Yetti katıldı melodilerimi sonuna vurdu Sondu sayfalar kaybolan gemimde tayfalar yok Sigara dumanı var sevdiklerim var Muhtemel geleceğimde nefret ettiklerim onlar Güneşe bakacak su gibi akacak her lyric ki Her lyric dostum oldu anla En son dozu bastım beyne Tanrım beni koru Yüksek uçuşa geçtim hala beynimde bin soru Uçurumun gölgesinde yok oldu her doğru Kuru toprak ayak yere basmaz gitti şuuru |
|