|
|
Konu Araçları |
civciv, duvarıselo, mahkeme, sansar, selo, sözü, önder, şarkı |
Mahkeme Duvarı(Selo &Amp; Önder &Amp; Sansar &Amp; Civciv) Şarkı Sözü Selo - Mahkeme Duvarı(Selo |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mahkeme Duvarı(Selo &Amp; Önder &Amp; Sansar &Amp; Civciv) Şarkı Sözü Selo - Mahkeme Duvarı(SeloMahkeme Duvarı(Selo & Önder & Sansar & Civciv) Şarkı Sözü Selo - Mahkeme Duvarı(Selo Sanıklar: selahhattin ergul ilker uncuoglu önder sahin ekincan ASLAN Durusma salonuna DURUŞMA BAŞLASIN Korkularda yollara sorgularda sabah horoz otsun bekle durdugun duvarda hesap yaz mizah sayfa kahkaha larda daf cıglıklar kopar gunahlarda ızah sah atın kral solum sıra toprak sonunda benimdir bekler ecel yemindir yolumda dahası var evimdir mapus solumda don bak ayna kırık konusur oldu pust ta we bendim kanattım hago hayat pis asi olum dengesiz dolasır kavga his sis var saguk as kafesi kaideeiiiz bir suru pich var hepside densiiiz gel geitr onume koy yasamdan ornek ecel gecer gozumden olumdu can gerek kalmadı cicek sen oh su veren olmaz mezarıma siyah celenk bir goren olmaz Gunahlarımla sen sewil olmasın yavas herkesin yuzunde bir acı ve bir telas yalanmı bitti dur bi arkadas omur mu gecti az biraz savas barısı bekleyen dualarımda yok bi telas ozurlu kalbe yas basın vakit gelince kacmasın dostun ismi olmasın olum elimden almasın viyaker olsun olmasın bahcemizde solmasın bugune belki varsın yarına sende acsın napıcaksın aklı olmamaıs ki hep kazansın gozyası ile donmus sah kaderi bastan alsın yakında yaslanırsın aciz olma hep bakarsın 4 gozunle orman ortasında yol ararasın kıldan olma koprunun ateslerinde kavrulup esmeyen bu ruzgarın yalanlaRIYLA YANLISIM varmısım yokmusum siyahmısım beyazmısım kimse gormemişki nah enderişnde kalmısım DURUŞMAYA ARA WERİLDİ sorunlardan soyutlanmak için rap yaptım oyunlardan uzak kalmak için tek kaldım çarpıntı duydu kalbim her vukuatta p***olojini çözümledim tek tokatta yılanlar cıyanlar yolundan cayanlar yazdıklarım hayatımın anektodları yaptıklarım zehirli çiçeklerin antitokları kopartılmak istedim özümden kopmadım yapmadım yalancılık takmadım hiç derdimi benim derdim dünyanın derdini aşmışken neydin deydimi herkez mezarına tek girer nitekin ben yasarkende tektim nitekin ben ölürkende aynen yakarım kızarsam ama her boke maydonoz olmam elde bi koz war kartları oynar bu beynim kaynar yolumda kan var bi kulp takarlar Kahpeye açılır perde geri kalan sahneye atılan her adım kadar aynı olur dawetiyen yazılı kararlar aynı oyunun galibiken azılı katil tadında gibi bırakır hissederken fazla oldugunu sandıgın cok az tayfan bizde katil yok çalısan her kankan sonu belli degil ama inanırsa yeter çaba etmen gerekir feda içten başlar yara alacagın kadarını ye iç nefsin için bi hiç olmaktansa acilin üst bozda yarışta amaç varma git gidebilecegin git gel yanıma senin için karıstı oratm sonunda (yeterlidir) KARAR WERİLDİ SANIKLAR SUÇLU BULUNDU KADIKOY ACİLDE ÖMÜR BOYU RAP YAPMAYA MAHKUM EDİLDİ |
|