Bana Uzak Ol Allah'a Yakın Şarkı Sözü Serdem Coşkun - Bana Uzak Ol Allah'a Yakın |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Uzak Ol Allah'a Yakın Şarkı Sözü Serdem Coşkun - Bana Uzak Ol Allah'a YakınBana Uzak Ol Allah'a Yakın Şarkı Sözü Serdem Coşkun - Bana Uzak Ol Allah'a Yakın Seni seviyorum deme Kendine güldürme İnsanlık senin neyine, söyle Sevgimi görmeyen Bir kördür Sevgiden anlamayan Nankördür Kanayan elimdi, elimdi Kolumu kestin Seni gören kalbimdi, kalbimdi Gözümden ettin Bana uzak ol Allah'a yakın Öyle bir git ki Geriye dönme sakın Bana uzak ol Allah'a yakın Öyle bir git ki Geriye dönme sakın Bana pişmanım deme Bir de özür dileme Sen aldattın ya beni Hemde değmez biriyle Sevgimi görmeyen Bir kördür Sevgiden anlamayan Nankördür Kanayan elimdi, elimdi Kolumu kestin Seni gören kalbimdi, kalbimdi Gözümden ettin Bana uzak ol Allah'a yakın Öyle bir git ki Geriye dönme sakın Dokunma, dokunma artık bana, susturamazsın feryatlarımı Yalanların kirletti gönlümün kıyılarını Vicdanı olan hangi insan evladı yapar bunu söyle, söyle senin bana bu yaptığını Şimdi bana uzak ol, Allah'a yakın Öyle bir git ki, geriye dönme sakın Geriye dönme sakın |
|