|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çıkartacaksın, ortaç, serdar, sözü, şarkı |
![]() |
Çıkartacaksın Şarkı Sözü Serdar Ortaç - Çıkartacaksın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çıkartacaksın Şarkı Sözü Serdar Ortaç - ÇıkartacaksınÇıkartacaksın Şarkı Sözü Serdar Ortaç - Çıkartacaksın Söz:Serdar Ortaç Müzik:Serdar Ortaç Aşk ayrılıktan, yaştan ibaret ![]() Gel vakit varken kalpten firar et ![]() Yaşadığın her şey yalanmış farzet ![]() Gücün yeterse dayan ![]() Çocuksu bir duygu Çocuksu bir tat ![]() Sende oyalandım kadere inat ![]() Kalp dilediğince yorulmuş farzet, Gücün yeterse dayan ![]() ![]() ![]() Sustukça sözlerimi dinletemedim ![]() Hayatta bir tek sana hükmedemedim ![]() Nasıl bir kalbin var ki anlamıyorsun Kimin aşkını kimden yasaklıyorsun? Çıkartacaksın beni içinden Yanarsa yansın, kopsun yerinden Gittin vefasız, bittim sanıyorsun Kimin yüreğinden kimi kovuyorsun? Düzenleme:Volga Tamöz Mix:Tarık Ceran Stüdyo (kayıt):Wave Arts Records & İstanbul Stüdyo (mix):İmaj & İstanbul Drum:Volkan Öktem Klasik Gitar:Erdem Sökmen Perdesiz Gitar:Uğur Varol Cümbüş:Uğur Varol Ney:Türker Dinletir Yaylılar:Gündem Yaylı Grubu Klarnet:Bülent Altınbaş (Kirpi) Vurmalı Çalgılar:Cengiz Ercümer Vokal: Volga Tamöz, Tarık Ceran |
![]() |
![]() |
|