![]() |
Yüreğim Ağlar Şarkı Sözü Sir Mc - Yüreğim Ağlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim Ağlar Şarkı Sözü Sir Mc - Yüreğim AğlarYüreğim Ağlar Şarkı Sözü Sir Mc - Yüreğim Ağlar Her gece yanlızım bir rapim bir Allahım gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladı yarınım hüsran dolu hayat zaten dert dolu gündüzüm gecem oldu saydım saydım bitmedi gerçekten dertlerim yaşıma göre fazla elime kalemi alınca dolup taşar o sayfalarda hayatım çizik dolu gözlerimde is dolu hava zaten puslu anlamsız insan dolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar, -Sebebi neydi bilemedim,şahidimdir dağlar, -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar, -Sebebi neydi bilemedim,şahidimdir dağlar, -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() Omuzumda yükler çok ağır taşıyamaz oldum hafiflet be tanrım,isyanımsa kendime ölümü elime ver cellatlar hep tetikte son günümde gülüm oldu sayfalarım sarardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar, -Sebebi neydi bilemedim,şahidimdir dağlar, -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar, -Sebebi neydi bilemedim,şahidimdir dağlar, -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() Her gece ağlamaktan bıktım dünyam dert dolu kurtarın be dostlarım nerdesiniz yalnızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar, -Sebebi neydi bilemedim,şahidimdir dağlar, -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar, -Sebebi neydi bilemedim,şahidimdir dağlar, -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() Beatj Anafour aka SiRmC Lirik:SiRmC |
![]() |
![]() |
|