![]() |
Full İhtişam Şarkı Sözü Serdar Ortaç - Full İhtişam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Full İhtişam Şarkı Sözü Serdar Ortaç - Full İhtişamFull İhtişam Şarkı Sözü Serdar Ortaç - Full İhtişam Dünya benim olsa,neler isterdim Önümüz kötü karakış,bir yürek,bir de aşk ![]() Kısmen ve de cismen,seninim derdim ![]() Bıktım yüzünüzden,bu ne hırs bu telaş ![]() Dünya benim olsa,neler isterdim Önümüz kötü karakış,bir yürek,bir de aşk ![]() Kısmen ve de cismen,seninim derdim ![]() Bıktım yüzünüzden,bu ne hırs bu telaş ![]() Sonumuz ayrılık,yolumuz aşk olsun, Bize bakan gönül,full ihtişam dolsun ![]() Bu kötü günlere,düşün iflah olmaz ![]() Bedene can veren sana helal olsun, Aşkın çarşısında durdum karşısında, Tuttum kollarından hasret çıkacak ![]() Öptüm gözlerinden, Aşkın özlerinden, Hüzünlü sözlerinden,canın yanacak ![]() Dünya benim olsa,neler isterdim Önümüz kötü karakış,bir yürek,bir de aşk ![]() Kısmen ve de cismen,seninim derdim ![]() Bıktım yüzünüzden,bu ne hırs bu telaş ![]() Sonumuz ayrılık,yolumuz aşk olsun, Bize bakan gönül,full ihtişam dolsun ![]() Bu kötü günlere,düşün iflah olmaz ![]() Bedene can veren sana helal olsun, Aşkın çarşısında durdum karşısında, Tuttum kollarından hasret çıkacak ![]() Öptüm gözlerinden, Aşkın özlerinden, Hüzünlü sözlerinden,canın yanacak ![]() Aşkın çarşısında durdum karşısında, Tuttum kollarından hasret çıkacak ![]() Öptüm gözlerinden, Aşkın özlerinden, Hüzünlü sözlerinden,canın yanacak ![]() |
![]() |
![]() |
|