|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alemde, serdar, sözü, yasatirmiyim, şarkı |
![]() |
Seni Bu Alemde Yasatirmiyim? Şarkı Sözü Serdar - Seni Bu Alemde Yasatirmiyim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Bu Alemde Yasatirmiyim? Şarkı Sözü Serdar - Seni Bu Alemde Yasatirmiyim?Seni Bu Alemde Yasatirmiyim? Şarkı Sözü Serdar - Seni Bu Alemde Yasatirmiyim? Askima Ihanet, Edersen Birgün ![]() Ben Bunu Yanina, Birakirmiyim ![]() Askima Ihanet, Edersen Birgün ![]() Ben Bunu Yanina, Birakirmiyim ![]() Sen Benim Boynumu, Büktükden Sonra ![]() Seni Bu aLemde, Yasatirmiyim? Seni Bu aLemde, Yasatirmiyim? Kursuna DizseLer, Senin Yüzünden ![]() Bir DamLa Yas GeLmez, Inan Gözümden ![]() ÖLmeyi Kafama, Koymusum Zaten ![]() Seni Bu aLemde, Yasatirmiyim ? Seni Bu aLemde, Yasatirmiyim ? Birakip Gitmeyi, Düsünme Sakin ![]() Günesin ParLamaz, GeLmez Sabahin ![]() DiLine Düsersem, Dostun Düsmanin ![]() Seni Bu aLemde, Yasatirmiyim? Seni Bu aLemde, Yasatirmiyim? Kursuna DizseLer, Senin Yüzünden ![]() Bir DamLa Yas GeLmez, Inan Gözümden ![]() ÖLmeyi Kafama, Koymusum Zaten ![]() Seni Bu aLemde, Yasatirmiyim ? Seni Bu aLemde, Yasatirmiyim ? AnLam Vermez, Gecer Zaman ![]() PismanLikdir, ELde KaLan ![]() GercekLeri, Gördügün An ![]() ELden Birsey, GeLmiyor Ki ![]() AnLam Vermez, Gecer Zaman ![]() PismanLikdir, ELde KaLan ![]() GercekLeri, Gördügün An ![]() ELden Birsey, GeLmiyor Ki ![]() |
![]() |
![]() |
|