![]() |
Lunatic Şakı Sözü Radikal - Lunatic |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lunatic Şakı Sözü Radikal - LunaticLunatic Şakı Sözü Radikal - Lunatic Anti-depresan bu anti-mikrobik kanım şizofrenik Anlamaz mı ınsan hiç mi ağlamaz ? Minik ellerinde dağlarca kasvetim yürek yakar Düşünceler revirde ruhuma işkence tanıma mahruz etki bırakır, Kanıma soracak olsan tanımaz Anlamaz Rüyaların vahalarında randevu İsterik bu rap ve koltuk kaygısızsa yüklenır ya anlamazsın Bağ bozansın ! Yolların sonunda damara basacak olsam Saygının önünde dilime intıharsı rap bu peşmerge Hasar raporum ortama gösterge Bulutların seması rapime malzeme 2 çift sıfır 7 ve etkı alanı çöktüğünde Radi Hüda, rap'e cüda, ölüm fena, dilek; acı veda Bugün ölüm günüm nedir deva? güya mutlulukmu? felsefe Yarım kaldı gerdeğin ve neydi isteğin çalış üre Düne tutul guneş! çünkü bugün ziyan eder beni Çöp adamlar çizdim kağıtlara gulumsemek nedır dıye sorsan bence adam asmaca Bılmeyene bıldiğimı öğretmek ucurumun kenarından bakmaca Severken aldatılmak fena aşk kandırmaca sex kanca Benliğim ütopya derdimi anlatmak masalca Çok şey söylemek ısterdım ama çoğu zaman ben oynarım susmaca Zaten söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil ![]() Kirletilmiş her beden ve dunya benim ellerimde çok küçük Varoş buyuk missilenir hedeflerim Uyku bastı şimdi erdemim vakıt çalar Gözüm dalar yine bozuk moral sebep yığınlanır Dost gelır selam verır selam alır ve ben kalır Neyce dilime tercumeyle yek lisan rapimdir Kitle adıma anahtardır raplerım gerekçedir Hep meraklıdır bu ölüme susayan arzular cinastır Bıkmadım ve hep yolumda koştum Ben dıyarı terkederken ellerımde varoluşlarım ve 98 ılk adım Yılmadımkı burdayım ve meydan okudum koştum Elbetteki soğudum tersıme gelirse çok sınırlenırsem eee amaa Anladın ya hep susardım içime atmışım Sessizliğe gömmülmüş haykırışlarım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|