![]() |
Lale Devri Şarkı Sözü Sibel Can - Lale Devri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale Devri Şarkı Sözü Sibel Can - Lale DevriLale Devri Şarkı Sözü Sibel Can - Lale Devri Çok geç kalmışız canım, vakit bu vakit değil ![]() Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk ![]() Öyle sanmışız canım, artık ölümsüz değil ![]() Leyla ile Mecnun gibi, çoktan masal olmuş aşk ![]() Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş ![]() Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş ![]() Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş ![]() Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş ![]() Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın ![]() Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın ![]() Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın ![]() Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın ![]() Çok geç kalmışız canım, vakit bu vakit değil ![]() Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk ![]() Öyle sanmışız canım, artık ölümsüz değil ![]() Leyla ile Mecnun gibi, çoktan masal olmuş aşk ![]() Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş ![]() Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş ![]() Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş ![]() Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş ![]() Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın ![]() Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın ![]() Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın ![]() Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın ![]() |
![]() |
![]() |
|