![]() |
Dünümü Gömdüm İçime Bak Şarkı Sözü Siyanür - Dünümü Gömdüm İçime Bak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünümü Gömdüm İçime Bak Şarkı Sözü Siyanür - Dünümü Gömdüm İçime BakDünümü Gömdüm İçime Bak Şarkı Sözü Siyanür - Dünümü Gömdüm İçime Bak Dünümü gömdüm içime bak Nedensiz savaşlarda cepheye katıldım Cenk ettim ve güneş doğmadan galip oldum Elime geçen hiç bi kanıt bulamadım Yoktu zaten olamadım malubum Yağmur oldu gözlerim yalan mı sözlerim Paraysa mutluluk al git bak kendini avut Sözler oldu hep bulut söyledikçe ağladım Sel bastı yüreğime bir umut Birimiz öldü birimiz kaldı hayatta Kalan mı giden mi kazandı Ya da ikimizde kaybettik İkimizde kazandık diyemedim Kusura bakma giyemedim kefeni bembeyaz Siyanür yaşlı artık saçları bu yaşta bembeyaz Sıkıntıdandır belki umut kar beyaz Cennet istemim ama yok namaz niyaz Başlarım bu yaşta genç yaşım Sonra arşa değer başım Düşlerim hep toz pembe Kozların geçerse elime yandın hayat Ama yok açık yanın Bende umut dünyası sense milim bile sapmayan Geçmiş özlemi var içimde unutmayan Geçmişi anmak istemem Kalbime gömüpte gittim dünümü İçime ben Resimlerdi kalan tek şey senden |
![]() |
![]() |
|