![]() |
Giden Geri Gelmez Şarkı Sözü Söyletmez - Giden Geri Gelmez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giden Geri Gelmez Şarkı Sözü Söyletmez - Giden Geri GelmezGiden Geri Gelmez Şarkı Sözü Söyletmez - Giden Geri Gelmez hayalerimiz vardi mutluluk üstüne dugalarimiz vardi bir yuvamiz olsun diye yasadigimiz anilar vardi gelmesede yeter artik dönemem ben geriye seni düsünüyorum sen olsanda ulasilmasin artik bana kalbimde olsan bile ellerin ellerimden çok uzakta ebedig sandigimiz ask bitti iste atese su karisir gibi karisti askimiza mantik ve düsünce bende seni çok seviyordum sen beni bir gün olsun sevdinmi? hatirla terk ettigin günü hatirla bir elimde sigara diger elimde sise hatirla dedim o hançeri sapladigin günü gönlüme o dedin cektin günü hatirla beni diri diri kefene koydun günü hatirla kalbimide söktün yerinden simdi göz yasi dedin gururumu çignedin beni acimasizca uçurumlara itin ne yaptimki ben sana? niçin boguluyorsun yalan askinla? can yakmaksa yaktin iste intikamsa aldin iste bitirmekse tüketin beni kalbimi vermistim sana anla artik dönüsün yok geri ya bir çiçek olur açarim gönül bahcene ya bir kelebek olur konarim pencerene hiç olmasa bile bir ay gibi dogarim yildisiz gecene aglama sakin ha ardimdan gitti diye düsün bunun bir sebebi vardir ama ne? bunlarin hepsi bahane dönüsü olmayan bir yoldayim anarsan beni artik öldü diye an artik benden fayda yok biliyorsun beni unut,aglama ne olursun herzaman duga edecegim sana yine git artik yeter bütün güzelikler senin olsun bittim öldüm sayende sana artik hatira olarak hayalerimize ve askimiza birakiyorum bundan sonra devam et yoluna ben yokum esen rüzgarlarda sana haber yoluyorum Allah'tan sana ömür boyu mutluluklar diliyorum beni düsünme artik bu bedenimden ruhumun çiktigini say bütün dertlerini,bütün kederlerini,bütün acilarini bana versin Allah'im ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|