![]() |
Elbette Şarkı Sözü Raffine - Elbette |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elbette Şarkı Sözü Raffine - ElbetteElbette Şarkı Sözü Raffine - Elbette Kaybolmustum pesime dusen yoktu bulan ![]() ![]() Hep bi tekme yerdi zaten Onun adi savrulup duran Artik ancak icimde kin olursun herkes gibi kim olursun yaklasma bogulursun Sana dur demek zamana dur demek gibi ![]() ![]() Hep bi komut yagdirirdim pismanligim henüz yeni Gurur denen limandan uzaklasir benim gemi Yalnizlik oyunlariyla doldurdur cebi Demissin ki unuttsun zaten yakip resimlerini atmosfere karistirdim artik sende bir bulutsun Yalniz bir pismanlik var icimde Anilarimiz taze Golgem gibi yokluqun pesimde Kandirirdim kendimi Kedi gibi sirnasirdim avuntulara Defalarca ciktim ringe yenik dustum duygulara Kendi gidip yüregi kalmis Tutup tutup kendini aglarmis dönüp duvara NAKARAT Kendime bi yol cizip ilerlemem gerek elbette ![]() ![]() Artik durulmaz bu sehirde Icinde sen warsan eger terk-i diyar eylerim Care yok beklemekte ![]() ![]() Duvarlar ördüm kendime korkularimi itip kalktim kurtulurdum diye Inzivaya cekilip seninle ilgili ne varsa yitirip bi uyku istemistim sadece Ancak gozlerimi kirpamazmisim bile En sonunda tamam dedim onun inadi benimkinden yaman dedim Bir harfiyat yapilmis sanki ustumde Herseyi bir kilifa uyduran ben Bocaladim demin Celiskiler bende O kendinden emin Rapciden satilik duygular Hor kullanilmis ve bosu bosuna olusmuslar Utanmazmis hepsi bir bedene dolusmuslasr Gecen zamanda yipranip bir cok devirler atlatip yorulmuslar Evimde sessizlik disarda yagmur var Damlalar dusup olurken Bi yerde var oldugunu bilirken ben Isterim ki zaman dursun Isterim ki kapima elin vursun Hayatimdaki tek kusursun ![]() ![]() NAKARAT |
![]() |
![]() |
|