|
|
Konu Araçları |
karnım, raptan, sözü, tok, yalanlarına, şarkı |
Senin Yalanlarına Karnım Tok Şarkı Sözü Raptan - Senin Yalanlarına Karnım Tok |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Senin Yalanlarına Karnım Tok Şarkı Sözü Raptan - Senin Yalanlarına Karnım TokSenin Yalanlarına Karnım Tok Şarkı Sözü Raptan - Senin Yalanlarına Karnım Tok gözlerini kapat iyi dinle bebeğim hadi sen sözleri yaz gerçeğim ama pardon kıyamam sana yok yok olamaz gidemem asla sen git arkana bakma seviyorsan gazla gazla yüz verdim diye havalara uçma seviyorum deme bana ulan yavşama olmaz bundan sonra seninle asla gözümde bir köpek kadar değerin yok bunu unutma suratına bakan insan sanar aslında pardon kızım senin havan kime banaysa hiç heveslenme kafam atıyor bana yaklaşma ulan varya sinirlermi bozma kafana sıkarım beni darlama sıkıldım bu oyundan sıkıldım yalanlarından defol git çekil yolumdan defol git hayatımdan seni haala sevdiğimi sanmşsın öyle sanıyosan devam et ama artık unutma sana karşı sevgim sana olan nefretten ibaret nakarat senin yalanlarına karnım tok benim kalbimde sana yer yok sevmiyorum seni bunu kafana sok sapla kalbine artık bir ok hop noluyo orda donacak bu beden solacak kanayacak yanacak yaran derinden ağlayacaksın yalvaracaksın ama sen asla benim olamayacaksın her gece odanda yalnız kalacaksın ayaklarıma kapanıp yalvarsanda seni seviyorum deyip haykırsanda bu beden senle olamaz asla dondur artık beynini sustur artık o dilini unuttum artık ben seni kırdım artık kalemini çek artık elimden ellerini nefretimdir sana tek sevgim seni sevmiştim yalan deyil ama bunu bil seni çoktan silmiştim hayatı sana zindan ederim demiştim bundan snra yanar hatıralar silinir anılar sıkıldım artık aşk dolu oyunlardan sıkıldım artık yalanlarından kafamı şişirdin defol git başımdan hadi kızım yavaş yavaş yaylan sözlerimin sonuna geliyorum ancak bu beden senle asla olmayacak nakarat senin yalanlarına karnım tok benim kalbimde sana yer yok sevmiyorum seni bunu kafana sok sapla kalbine artık bir ok |
|