![]() |
Yaşananlar Var Şarkı Sözü Raffine - Yaşananlar Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşananlar Var Şarkı Sözü Raffine - Yaşananlar VarYaşananlar Var Şarkı Sözü Raffine - Yaşananlar Var Verse 1 Boşa değil anlatılanlar, yaşananlar var, aklım uçtu ![]() Sazlığımda kamışlar ağlar, kimse suçlu değil ![]() Sessiz yürürüm, tanrım yaratmışki eşsizim, bu ben ![]() Senin için yazdım kaynağım bilinmezki maziden ![]() Vurdukları kadar yaram var gerisi vurmaktan kaynaklanıyor ![]() Bu sokak beni boğuyor ![]() ![]() İçindeyim ve çıkmak içimden hiç geçmiyor ![]() Tanrım yazmış bizler oynuyor ve iblis hiç doymuyor ![]() Birileri var, gizli güçleri var ![]() ![]() Elleri kanlı zanlılar, hedefleri içimdeki şarkılar ![]() Hadi bize bi rap yap çocuğum tarzı teyze terimleri ![]() Dayatılanları yaşamaktan bıktım artık vurun beni ![]() Yarından sonrası farklı olmalı, eskilerim ölemli ![]() Aslolan şudur ki, iyi bakarsan iyidir, kötü bakarsan kötü ![]() Bu varlık yoktur artık saplandığım yer bataklık ![]() Ya çocuk olmak zordu yada bizler birer aptaldık ![]() Gülmekten çok katıldık ![]() ![]() Bütün husuzlar toplandık ![]() ![]() Zındıkların kafası kırılsın gibi fındık ![]() ama bakışım alık ![]() Biliyorum anlamadın şu an herşey çok karışık ![]() Nakarat Sana bi soru; neden gözlerim buğulu, en içten şarkım hemde en duygulu, bu kalbim uykulu ![]() Sana bi soru; neden küskünüm hayata, en karanlık benim ki hemde bayat, gereksiz sarfiyatta ![]() Verse 2 Yaşandı bitti dediklerimin anısı bille yetti, o yekti ![]() Ben ağlamam, kaderim ağlasın yeter ucu banada değer ![]() Ey felek bilmecelerin benim içinse eğer sevmem onları ![]() Çözmem için 2-3 saniye ver oda içindir en zorları ![]() Bazen keder basar 2 bira yok eder derdi keser ![]() Geçtiğim yollar geçer aklımdan, sonradan geçer ![]() Keskin gözlüm kalbim benim aşkı iyi seçer ![]() Ecel kapımı çalar, açınca görür beni vazgecer ![]() Büyümek fikri yoktu aklımda bundan 10 yıl önce ![]() Nerden bilemilirdim hayat zormuş 10 yıl sonra ![]() Sürekli koşar gülerdim ben bundan 10 yıl önce ![]() Ne olacağı bilinmez akar zaman 10 yıl sonra ![]() Yüzlerce tanıdık, onlarca arkadaş ve bir dostum var ![]() Yarı gerçek yarı masal desem bölünmez ki sayı asal ![]() Eylemim na yasal ![]() ![]() Yüzlerce şıktan birini seçmişim o doğru gerisi yanlış karar ![]() |
![]() |
![]() |
|