![]() |
Banane Be! (Ft. Kerim) Şarkı Sözü Rahdan - Banane Be! (Ft. Kerim) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Banane Be! (Ft. Kerim) Şarkı Sözü Rahdan - Banane Be! (Ft. Kerim)Banane Be! (ft ![]() ![]() -Gözlerim açıldı yine sen sana ne desem de beni bi terslemesen ![]() ![]() ![]() -Sanane bee! -Başımda bi ağrı midemde bi sancı dün gelip görmeliydin o mekanı ![]() ![]() ![]() ![]() -Banane bee!! Çok da s*kimde tersle beni ibne Üstüne yorganı gece çekende kabahat Popon soğukta donsun dilin tutulsun Küstüm sana bi kere yazıklar olsun!! -Flex yapama bi daha sana bu bi beddua şimdi git o kafanı vur duvarlara!Duvardan daha soğuk bi adamsın aslında sen değil ben senden bıktım valla! Nakarat(2x) -Çok canım sıkkın ![]() ![]() -Banane bee! -Bak ne duydum geçen ![]() ![]() -Banane bee! -Yarın gelemiycem ![]() ![]() -Banane bee! -Dün kim aradı biliyo musun? -Banane bee! -Gözlerim açıldı yine sen sana ne desem de beni bi terslemesen ![]() ![]() -Sanane bee! -Bak ne anlatıcam geçen noldu ![]() ![]() ![]() ![]() -Banane bee! Çok da s*kimde tersle beni ibne Gelme sakın üstüme bu sefer küstüm be Valla kafaya seni çok pis takarım Küstah tavırlarını a*ına sokarım Yapma akif özür dileme benden Bıktım kahrolası triplerinden Atakuleden seni aşağıya atıcam İnip bi daha da tutmıycam ohh!!! Nakarat(4x) -Çok canım sıkkın ![]() ![]() -Banane bee! -Bak ne duydum geçen ![]() ![]() -Banane bee! -Yarın gelemiycem ![]() ![]() -Banane bee! -Dün kim aradı biliyo musun? -Banane bee! |
![]() |
![]() |
|