Döndün Mü Benden Yüzü Dönesi Şarkı Sözü Pir Sultan Abdal - Döndün Mü Benden Yüzü Dön |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Döndün Mü Benden Yüzü Dönesi Şarkı Sözü Pir Sultan Abdal - Döndün Mü Benden Yüzü DönDöndün Mü Benden Yüzü Dönesi Şarkı Sözü Pir Sultan Abdal - Döndün Mü Benden Yüzü Dön Döndün mü benden yüzü dönesi Verdiğin ikrara saldım ben seni İkrarı boynuna kement olası Verdiğin ikrara saldım ben seni Zemheride yağan karlar erimez Aşk atına binen gönül farımaz İkrar birdir iki yere verilmez Verdiğin ikrara saldım ben seni İkrar verdim ikrarıma güderim İkrarsız dilberi ya ben n'iderim Varıp bir ikrarlıya şefaat ederim Verdiğin ikrara saldım ben seni İkrar verir ikrarından dönücü Arayıp da kendi gibisin bulucu Bak sonunda gelsin hakkın kılıcı Verdiğin ikrara saldım ben seni Uzun yaylana da çıkmayım derdim Soğuk sularını içmeyeim derdim Serden geçip senden geçmeyim derdim Verdiğin ikrara saldım ben seni Pir Sultan Abdal'ım ahirim aman Münkirin göynünden gitmesin güman Şefaat etmesin o ahir zaman Verdiğin ikrara saldım ben seni |
|