Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hedef, rapunch, sözü, şarkı

Hedef Şarkı Sözü Rapunch - Hedef

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

DefH:

Bırak da RaPunch Rap yapsın Herkes tapsın, yatsın kalksın baksın: Aksın gözden , o daha iyi yapsın yaksın ortamı ortada kalsın Salsın kendini yaksın bendini, bulsun dengini, döndürsün nevrini, devrini, seyrini bilsin İnsin çıksın artık bıksın
Herkesin ve herkesim için son sözüm ölsün, gömülsün Bırak oğlum insan emekçi, herkes Rapçi, millet kekçi ya da saf sekçi Kalbim tekçi, tek adaletçi Duru siyasetçi, sorunlu bekçi Leş yiyen etçi, arsız dilekçiPisiko bilekçi, gidişe biletçi
Adamım para bendeyken niye kara kara düşünüp ipe sapa gelmez, bile bile, göz göre göre, ele güne düne rezil olmak bana nasip olsun Yolsun dost dostu Bizde mi yol yol bitmez ayı postu? Tozdu, kozdu; yozdu, bozdu temeli bunlar Yemeli semeri çünkü aç be kanka Kafana takma

Dök kelimeyi kalpten diline tak!
Hedef oynak bişey yapmak!
Hayat üç gün Boş durulur mu?
Yaşam tablosunda amaç coşmak(x2)

RaVi:

Al bak bu Rap'in el kitabı Ögrenebildin mi acaba kuralları? Ağlattı RaPunch'ın kancası, etkilemez attığı çamur parçası Ters tepti geldi vücuduna ,dün geçerken bizimle dalga, bugün elleriniz ayaklarımızda, kaldık boş odada korkularımızla Sorun varsa senin kafanda, nefret hakimdir hep benim şarkımda, bak eller kimin için havada? Karada kaçış yok RaPunch hep burada, binlerce soru varken kafamda Bizler müzik yaparız kıskansınlar, kıstas alsınlar Rap yapamayanlar, önüme koyduğunuz saçma kurallar Krallar tahtta mekân sokaklar, başardıkça bakar kem gözler, anladım insanlar böyleler, beynimden gelir yazdığım sözler Dayanamam yırtarım kefenimi, vardır her hatanın bedeli, renksizdir hayatın çerçevesi(çerçevesi , çerçevesi)

escApist:

Zaman akımında amansız koşan, çok yorulan fakat asla durmayan, ben bir akrep mekanım kadran, asla geçiş yok sorgulamadan
Çok gidesim var, hayat hep aynı Tok insanlar artık baydı Yok akıl her kuşak anlamalıydı Şok geçiren çok olmamalıydı
Sınrını zorla, duy Rap'i anla, RaPunch burda, kalk hadi oyna Hücrede hareket, sebep içgüdü Sanki içimden biri beni dürttü
Yaz dedi, vur dedi, çok çekiciydi Sonunda beni tutan şey pes etti Yine hakim duygu burda kasvetli Ama bizi dinleyenler dans etti
Köşe bucak kaçmak farz-ı ayn, tarz dizayn, sahte sözler hepsi aynı Hepsi ayrı ayrı beni baydı Çıkar beste dilden bu farklıDöner durur bu hayat çarklı, tattı, baktı, saklı fikir uyandı Kalpten söz aktı, dilime takıldı, kem gözler tarafınmdan yakıldı

Rapunch 2007 DefH RaVi escApist Big Boy

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com