|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
mesut, mutlu, rapakan, sözü, yaşıyordum, şarkı |
![]() |
Mutlu Mesut Yaşıyordum Şarkı Sözü Rapakan - Mutlu Mesut Yaşıyordum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutlu Mesut Yaşıyordum Şarkı Sözü Rapakan - Mutlu Mesut YaşıyordumMutlu Mesut Yaşıyordum Şarkı Sözü Rapakan - Mutlu Mesut Yaşıyordum seni yanliz sen oldugun icin sevdim ben her anim hep aklim hasretimsin sen ![]() ![]() ![]() mutlu mesut yasiyordum her seye gulup geciyordum kimseyi kafama takmiyordum gittim sonunda belanin alasini buldum sevgi verdik begenmedi askim dedik istemedi bilmem benden ne istedi bu sevdanin derdi benim omrumu yedi biliyorum sende beni sevdin tek tarafli degildi sevgim ne olduda birden boyle degistin gunahlarinin bedelini ben fazlasiyla cektim sana Allahim butun cezami odedim yeter ki benimle olsun istedim ama o kalbin taslanmis bilemedim acabilselerdi kalbimin icini yalniz seni bulurlardi ulan seni sen askimdan buyuk gordun kendini gordunde alay ettin dimi eserini senden baskasina boyle tapmadim kimseyi kalbime ilah yapmadim gecen zamanla unuturum sandim sanmaki denemedim denedim ama basaramadim uzaktan seyrettim gunlerce seni durduramadim gozlerimin hasretini duydukca sesini, andikca ismini keske gorebilseydin halimi seni kac kere ozellerden aradim dayanamadim duyunca sesini telefonu kapadim merak edip halimi beni birkez aramadin oldum mu kaldim mi birkez acip sormadin ellere askim dedin sileye cektin guluslerini uzaktan seyrettim icim gitti vicdansiz inan eridim ama sana tek bir kelime soylemedim hatirla beni nasil zalimce vurdun aklimi kaybettim firari oldum soyle ben aglarken sen mutlu oldun mu yoklugunda sigaram ickim tek dostum Allahim duy sesimi el actim sana duysun zalim feryadimi donsun yanima yansin artik isik ver bu karanligima sen verdin ya bu cani bana aldirma |
![]() |
![]() |
|