![]() |
Battle Karşı Sus Şarkı Sözü Rapor46 - Battle Karşı Sus |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Battle Karşı Sus Şarkı Sözü Rapor46 - Battle Karşı SusBattle Karşı Sus Şarkı Sözü Rapor46 - Battle Karşı Sus Görülür o ki ana bacı a*cık işlerine çok girilmiş Battle yazmaya çalışırken sülaleler s*k*lm*ş Gelin küfürsüz yazcak warsa gireyim aranıza Yoqsa almayacakmızsınız karşınıza Sade kendine söz geçirenler girsin topime Ben geçirrim kendi irademe sen kendini derle Adam gbi adam warsa çıksın karşıma Yoqsa boşuna çıkmasın başıma Cevap alamaz kendi çapında kalır Sewiyesine inmek çok iş alır boşta yer alır ![]() ![]() ![]() Ofsayt olsa ne yazar benim kalemde Senin dissi bozar hafızana çakar bence Ne o turkish yazıp english tamamlama Aman haa arada türkçeyi harcama Kabul et kalıp yoq kafiyende Uydurursun aklınca bir kaç english kelime Dissim seni etkilemiş birde dersin çok boş Senin bu battlen kokmuş fazla bekletmişin çok loş Haha kalpmi iner yoqsa battlem senimi gerer anlamam ßitir artık savaşı bana itaat et ![]() ßiLinir ki sözLerimin hepsi perfect ![]() ![]() Korktum sanma,anLattıkLarın masaLdan ibaret! Yendim farzet,baska söze yok hacet,sana düsen maLum metanet! Kim susturacak beni rakip yok ki Lanet! Cıktım karsınıza aLemi qecip! Yazdım raqpimi restimi cekip,hani rakip,hmmm qarip! Ne Ceza'ya benzerim ne de Saqopa, Nacizane bir RAPOR46 sadece ![]() ![]() DüşmanLarım susmus ya da tek bip! CEkiLdim karsınızdan ahaLi hak edene ders verip! rrrrrrrrrrAAAAAAAAApppppppppOOOOOOOOrrrrrrrrr BENDEN SİZE |
![]() |
![]() |
|