![]() |
Zulümden Münezzeh Adil Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Zulümden Münezzeh Adil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zulümden Münezzeh Adil Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Zulümden Münezzeh AdilZulümden Münezzeh Adil Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Zulümden Münezzeh Adil Zulümden münezzeh adil padişah Ey şahların şahı sana sığındım Kulunum kapında kurbana geldim Beklerim dergahı sana sığındım Çok demdir çekerim aşk ile sevda Oldum hasretinden bülbül-ü şeyda Sen sakla gülümü har oldu peyda Elaman ilahi sana sığındım Yedi yıldır hasretini çekerim Menekşe misali boynum bükerim Göreli gözümden kan yaş dökerim Çekiben bu ahı sana sığındım Sana sığınmışım ey bari hüda Aşık maşuktan eyleme cüda Hep senin gülündür şah ile geda Alemin penahı sana sığındım Seyyehı aşk olup rahlara düştüm Neş'e den ayrılıp ahlara düştüm Tut elimden derin cahlara düştüm Yusuf'un hemrahı sana sığındım Senden gayri penahım yok bilmişem Rahmeti Rahman'a umut olmuşam Settarı'ma yüzü kara gelmişem Affeyle günahım sana sığındım Bastı gam leşkeri tuttu meydanı Ayırır sinemden iş bu gerdanı Yetir imdadıma sahi merdanı Hayber'in fatihi sana sığındım Maşuk şirin sudur aşık balıkdır Ne kadar nuş etse bağrı yanıktır Ah bu nasıl seldir ne bulanıktır Huda ben bir mahi sana sığındım Hıfzı hayran oldu aşkın yasına Ne kendine malik ne dünyasına Daldı sefinesi gam deryasına Yunus'un Allah'ı sana sığındım |
![]() |
![]() |
|