Benim Bütün Rüyalarım Seninle Şarkı Sözü Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım Seninle |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Bütün Rüyalarım Seninle Şarkı Sözü Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım SeninleBenim Bütün Rüyalarım Seninle Şarkı Sözü Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım Seninle benim bütün rüyalarım seninle her sabah uyanırsın benimle sen beni hatırlarsın şarkılar yazardı dersinsenler sonra yine benim bütün rüyalarım seninle her sabah uyanırsın benimle sen beni hatırlarsın şarkılar yazardı dersinaklında öyle kalsın sevenin yolu açık olsun sevgilim biz aşkı aşktan daha çok sevdik sevgilm uzun sahiller boyunca yürüsem sessiz usulca sığınacağım liman yoksevgilim senden başka benim bütün rüyalarım seninle ahh unutmak ne yalan kelime sen beni hatırlarsın şarkılar yazrdı dersinaklında öyle kalsın sevenn yolu açık olsun sevgilim biz aşkı aşktan daha çok sevdik sevgilim ben ne sahiller dolaştım denizler fırtınalarda ve bir sahile ulaştım kimse yok benden başka benim bütün rüyalarım seninle her sabah uyanırsın benimle bir gitar sesi duyarsınaklında öyle kalsın!!!! |
|