![]() |
Düş Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Düş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Şarkı Sözü U.L.A.Ş - DüşDüş Şarkı Sözü U ![]() ![]() ![]() KORKUNÇ BİR DÜŞ GÖRDÜM, RÜYAMDA ÖLDÜM, İSİMSİZ ŞARKIDA KÜFÜRLÜ SÖZDÜM ![]() BİR AN SENDELEDİM, BEDENİM DÜŞTÜ, DOSTLARIM GÜLDÜ, MELEKLER SIRTINI DÖNDÜ ![]() Neyin var? _Hiç, mutsuzum ![]() Al bundan iç? _Yorgunum ![]() Sen hariç hepsi dinç ![]() Yarana tuz basıp kus rahatlar için ![]() _Derdim başka hayata dair yapamadım seçim ![]() Karamsar oldun, niçin soldun böyle erken? Başardım derken ilk engelden dön gel ![]() Haberdar et hasımların şen olsun, dostların şok, Vesikalığın 3 ![]() ![]() Çabuk tükendin, pes mi? Resti çek hayata, çıktı pestilin ve kırıldı şevki katilin ![]() Yabani şairin yalandan özlediği kentin öğüttüğü kaçıncı bedensin? Hemen sarardı resmin ![]() Defnedin, hayallerini en gencine nakledin, Sarf edin emek, yerine ben olsaydım farz edin, Geride kalanlarla yetinin, Yüzlerinize bir kez olsun samimi bir tebessüm ekleyin ![]() ![]() ![]() KORKUNÇ BİR DÜŞ GÖRDÜM, RÜYAMDA ÖLDÜM, İSİMSİZ ŞARKIDA KÜFÜRLÜ SÖZDÜM ![]() BİR AN SENDELEDİM, BEDENİM DÜŞTÜ, DOSTLARIM GÜLDÜ, MELEKLER SIRTINI DÖNDÜ ![]() İstersen çek vur kendini, bilmezken yaşar iken ölmeyi, İstersen öldür kendini, yada savaş ya aynı ben gibi ![]() Yanına aldığın adamların yanında bir de ruhun olsun Savaşsın korkusuzca ![]() Bir garantin olsun, her zaman bir "B" Planın, Kaçanlardan olma asla, kovala ![]() Eğer seni kovalayan olursa toslasın duvara ![]() Sabırlı ol biraz, dişini sıkmayı bil ![]() Yani zaten elbet ölücen, bende ölücem, Ozaman en fazla ne kaybedebilirsin ki? Bilmek istemeyen birine neyi anlatırsın? Görmek istemeyen birine neyi gösterirsin? En başından zor olduğunu bilmeliydin ![]() Sana böyle olduğunu söylemiştim ![]() ![]() ![]() KORKUNÇ BİR DÜŞ GÖRDÜM, RÜYAMDA ÖLDÜM, İSİMSİZ ŞARKIDA KÜFÜRLÜ SÖZDÜM ![]() BİR AN SENDELEDİM, BEDENİM DÜŞTÜ, DOSTLARIM GÜLDÜ, MELEKLER SIRTINI DÖNDÜ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|