![]() |
Öagh Hain Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Öagh Hain |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öagh Hain Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Öagh HainÖagh Hain Şarkı Sözü U ![]() ![]() ![]() Bu benim ki �role model� Senin ki kaç model? Rap�im bi� partner, sana gider totem Peki, hadi çıkın Rap�i madem birader Her âdem yaralı, iradem yamalı Dilime geleni söylerim Ben aynı, sanki düşteyim Elimden alınan yarınım, bana ne burada lafı ne paranın? Hasstırr� Unuttum küfrü Gerinseydim kaç tır gerekirdi �monster�? Ne desem azdır! Öagh! Etrafın hep star mı doldu? Tek satırda ne oldun öyle, kara delik mi yuttu? Bana dönük mü laf ebesi? Sana dedik mi çok iyisin? Friedrich mi tek delisi? Buranın nerede varisi? Seni benle kıyas yapan �Herr� Deli saçması sel gibi dert Beni açmadı senle geçen bu tek günü yok sayın, öyle güzel Kimi kandırıp sövdürücen? Yolu saptıran öykü seçen Beni bağlamaz hiçbir neden, ben seni bağlayıp öldürücem! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! N�olucak halin? Emre Baransel: Ah, Sırra kadem bas, tutarmış gibi yap yas Zihin sefil düşünür ama görünür klâs! Düşün taşın tilki bol üşüşün aşın Kanmam için güler ama fake düşerse yaşın Bol güler yüzüme, kol gerer Rap�in kâfirine Ama kararır baka baka üzüm üzüme Kanal az, arz fazla, talep çok vana lazım Ancak bizi şelale paklar! N�apalım o da yok Yaratırız, yaza yaza benliği aratırız Google değil, yaşamı kaza kaza taratırız Kardeşlik çantamda geniş yer var ama Söz verip sonra sırra kadem basana yer dar Dümenim düz mü bilemem ama Güz olsa da mevsimim, içim der kahpeleri düz Şimdi yalnız bırakın beni moruk biraz Önüme de getirin bi tabak kiraz hah Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! Öagh Hain! N�olucak halin? |
![]() |
![]() |
|