![]() |
Peak Pro. Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Peak Pro. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peak Pro. Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Peak Pro.Peak Pro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peak Pro ![]() Ha ha� Drama P ![]() ![]() ![]() ![]() Kalemi dik tut puşt ve Rap�i maestro yaparız sen sus kuş Ben bi� numara fazla gelirim boyuna Git, seni duyan �o dost� gelir hep oyuna Acınası hali onun, acıma haline Pabucu ters giyer ama çabası nafile Sana bi� torpil, bana makineli Resmine adını yazan o kopilin piyonu listede Merkez pes, gerçekten Rap yap Herkes düşeni giysin, hey-hat Kime ki yargın saf çocuk, o tavrın? 40�ı çıkmadan iç, zıplat arsızı Senin Rap�in sene sonu kampanyası ve de Benim ekip deli dolu Rap kumpanyası Yat gece yarısı, ben sabaha karşı Bu yolda hancı, Rap sonumuz olsun� Peak Pro ![]() Rest alayına Sizi �best� çıtasına da çıkar, oturtur! Peak Pro ![]() �ve sana göre rakip ama tadı bi� ütopik olur Üretim sayko ![]() ![]() ![]() Bizim olay farklı, ne garip ortam Pert has şarkın, pek negatif tayfan Aksine paspal bak Kime ne faydan dokunur ondan bi� çıkarın olmasa? Yolum uzun bilerek çok koşuyorum ben Yazık ama kanı bozuk, genetik dengen� Çok tek kaldın, Rap hepten aydın Öfkem sanaydı, resmen fiyaskooo� Yokum artık, beni de sayma, sıramı savdım Nerede saygın? Sen yerinde saydın, benim de var bi� ton rüyam Vaaooovvv� Rap�in aynı ton Sana bi� bilet, bana �microphone� Gerinme kendine al bi� �toy�! Sen gidince güzel olur her bi� son Peak Pro ![]() Rest alayına Sizi �best� çıtasına da çıkar, oturtur! Peak Pro ![]() �ve sana göre rakip ama tadı bi� ütopik olur Üretim sayko ![]() ![]() ![]() Deep Throat Hahaha U ![]() ![]() ![]() Peak Music Production Peak Pro� |
![]() |
![]() |
|