Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kızlar, madde, sözü, tehlikeli, şarkı

Kızlar Şarkı Sözü Tehlikeli Madde - Kızlar

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

щс Ѕ₤яҜąň
Diskoteğe gittim cikmak istedim cikamadim geri ye kizlari görunce yanima geldiler param var diye
nerden anladilar
bunu sordum kendime salla dediler bak keyfine

СЯαżλ Ŏζζї
tutum ellinden cikartim disariya attim arabaya
bastim son gaza nereye gidiyoruz deyi sormaz mi bana sasirdim birden ne desem ki acaba

щс Ѕ₤яҜąň
iki dakkaya kalmadi bizim ki yamildi serkan seni seviyomrum deme ye basladi yapisti agizima sapur supur yapmaya
AY AY inanamadim birden böyle olunca kaldirdi birden eteyini havaya dedim kizim dur noluyo fazla durduk burda biraz daha dursak gaza cikacak sonra

СЯαżλ Ŏζζї
iki tur attim artik dagilalim deme ye basladim vakit gec oldu benim gitmem lazim sag sol yaptim hemen
bunu eve attim eve atar atmaz baska kiza takildim takilir takilmaz hemen arabaya aldim adimi sordu dedim CRAZY OSSI
buna senin kisi ne ya söyle bakayayim bana demeye kaymadi hemen yapisti agizima

щс Ѕ₤яҜąň
bakin bugun benim gunum artik dayanamiyorum bu kiza bence fena kapildim adressini tarif etmeye basladi bana hemen göturdu beni yatak odasina
FANFILLIFINFON anlarsin orda bu is burda bitmis bunu anlasana

СЯαżλ Ŏζζї
sabah oldu gidecektim elbiselerimi aldim hemen kiza gözukmeden kacmayi basardim cikar cikmaz helal olsun dedim kendi kendi me arabama atladim taktim vites birine

щс Ѕ₤яҜąň
aksam oldu yine actim muzigi son sesine vites iki den uce uc ten ikiye takildi yine polis amcalar pesimize yetisemiyor
bana bizim hergele

СЯαżλ Ŏζζї
atlattim herzaman ki gibi ilerleyip ilerledikce hazirdan carpti gözume baktim mfa ye girdim iceriye akman ni gordum yine dagitiyo milleti mixleriyle baksana ossi abi caliyorum senin muzigini iyi dinle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com