Biraz İhtiyacim Var Şarkı Sözü Umut - Biraz İhtiyacim Var |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biraz İhtiyacim Var Şarkı Sözü Umut - Biraz İhtiyacim VarBiraz Ihtiyacim Var Şarkı Sözü Umut - Biraz Ihtiyacim Var Evet Shady Sonuç G Umy Lanet Olsun Bebegim Sadece Biraz Ihtiyacım Var Biraz Bundan Biraz Ondan Bu Boku Duydugun Zaman Discoda Patlat Sıcakmıs Gibi at , Geri Çalısmaya Basla Hadi Salla Sunu , Evet Çalıstır Sunu Görmeme Izin Ver Yukarı ve Asagı Salla Döndür onu , Dokunmak Istiyorum Onu Çevirebilirmisin ? Discoda gezdim , beraber oldugun Adam Gibiyim G-Unit evde Evet Bu Benim Klibim Evet ben Gencim , Ama Eski Okuldan Dans pistinde , Eski hareketler yapıyor Sikmek Istemiyorum , Yaptım ,Yapmayı istedim Götünü Kaldırdım , Adamım seni Uyardım Ben Konusurken Dinlemen Daha iyi , Sendeleme Arabada Isındın , Benimki bu fahisenin içinde Sıgır Eti Denemedim , Içkimi Içmeyi denedim Elmaslarımı Aldın , ve vizonumu Yerlestirdin Gitme Zamanı Gelene Kadar Barda Tekmeledim Sonra Burada Kısalttım Ve Onun Bilmesine Izin Verdim Bütün Ihtiyacım Gerçekten Birazcık Çok Degil Bebegim Sadece Birazcık Klübenin Içinde Biraz Alabiliriz Birazcıkla Nasıl Yasarım Sana Gösterebilirim Senden Pantolonunu Açmanı Isiyorum Birazcık Çöz ve Asagıya Indir Birazcık Öp Ve Dokun Birazcık Yala Ve ******** Birazcık Bu Umy Sizin Teyplerinizeden geliyor Bunu Söylemek Zor , Akısı Degistirdim Gözler Biraz Alçak Çünkü Çünkü Hapı Attım ?? Çünkü Sıfırı Oynuyorum (sefil Buynum , bileklerim , kulaklarım Dondu Gel Bu Fahiseyi Al , Köpegimin üstünde Hamur Hakkında Duymus Olmalı Simdi Kaptan Gel Ve Bi Çapa Koru Cafede Crunk Aldım , Zincirin üstündeyim Benim Bütün Hayatımda Bir Numara Haritada Çocuk Evdeyken Onu Dısarı Attım Dans Pistini Sarılı Tutun , Süphem Yok Ve Kısaca Salla Sunu Profesyonel gibi O Arkasına Salladı Benimki Gibi Gittikçe Ona Yakınlastım Duyabilsin Diye Düzeni yumrukla Partiye Zıpla , Yüksek Sesle Ve Temiz Söyledim Bütün Ihtiyacım Gerçekten Birazcık Çok Degil Bebegim Sadece Birazcık Klübenin Içinde Biraz Alabiliriz Birazcıkla Nasıl Yasarım Sana Gösterebilirim Senden Pantolonunu Açmanı Istiyorum Birazcık Çöz ve Asagıya Indir Birazcık Öp Ve Dokun Birazcık Yala Ve ******** Birazcık Bebegim bana Sahip Oldun Dogru Hissediyorum (Duydun Mu) Annem Gitti , Geceyi Harcıyabilirsin (Duydun Mu) Oynamıyorum Bu Gece sikmeye Çalısıcam (Duydun Mu) Elbiseler Çıksın , Surat Asagı , X yukarı , Hadi Bütün Ihtiyacım Gerçekten Birazcık Çok Degil Bebegim Sadece Birazcık Klübenin Içinde Biraz Alabiliriz Birazcıkla Nasıl Yasarım Sana Gösterebilirim Senden Pantolonunu Açmanı Istiyorum Birazcık Çöz ve Asagıya Indir Birazcık Öp Ve Dokun Birazcık Yala Ve ****** Birazcık Söz-Müzik: G Umy |
|