![]() |
Bu Çocuklar Şarkı Sözü Umut - Bu Çocuklar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Çocuklar Şarkı Sözü Umut - Bu ÇocuklarBu Çocuklar Şarkı Sözü Umut - Bu Çocuklar Pis Köpekler Hiç Görmediler Mi Çocuklarin Gözlerinden Akan Yaslari Simdi Hayatlari Onlara Bagli Ne Gelecek Var Ne Çizilecek Bir Yol Umurlarinda Degiller Umurlarinda Degiller Çocuklar Annelerinden Koparilyor Ve Babasi Onu Kullaniyor Ve Hiç Umrunda Degil Ve Çocuk Bir Ömür Boyu Için Çizilmis Hiç Kimse Görmüyor Ve Hiç Kimse Orali Olmuyor Sokakta Oynamasi Lazim Çok Duyulyor Ama Ne Zaman Farkina Varilsa Çok Geç Kalinyor Onun Için Bana Elini Sürme Diyor Hep Bu Çocuklar Ve Hep Gözyasi Döküyorum Bu Sarkiyi Yazdigimda Çünkü O Ülke Sex Turistlerlen Dolu Normal Babalar Vede Bakanlar Bile Ve Nasil Oluyor Da Bu Valiler Böyle Rahat Davranmayi Biliyor 11 Yasindaki Bir Çocugun Esrar Kulanmasi Birakilyor Burda Filipinde Derin Bir Ahhh Çekiyorum Çünkü Çocuklar Burda Hala Irticat Edilyor Orya Gönderilyorlar Ve Kandirilyorlar Daha Çok Para Daha Çok Sehir Daha Çok Yasam Ama Hepsi Dogru Degil Hayir Bu Pis Bir Taktik Çocuk Saticilarin Ve Kendinizi Onlarin Yerine Koysaniza Çabuk Geçersen Çocuk Fuhusuna Pis Köpekler Hiç Görmediler Mi Çocuklarin Gözlerinden Akan Yaslari Simdi Hayatlari Onlara Bagli Ne Gelecek Var Ne Çizilecek Bir Yol Umurlarinda Degiller Umurlarinda Degiller Çocuklar Mal Gibi Pis Manyaklara Satilyor Bazen Bir Sisman Adam Lüks Takim Içinde Nasil Hoslanabilirsin Çocuklarlan Seks Yaparsan Ayni Büyük Biçaklan Yagi Kesmis Gibi Oluyor Çok Dokunakli, Kirilgan Degil, Mahsum Ve Güzel Pis Köpegin Yüzünden Hayati Kaymis Trauma�ya Girmis Gözyaslarinin Içinde Bogulyor Stringlerini Ödemek Için Çalisiyor Sahte Borçlar Üretiyor Ne Zaman Bitecek Bu Hayat Çok Kötü Ayni Karanlik Soguk Magralar Gibi Bu Toprakta Cehennem Gemi Kalkmadan Önce Büyük Sehire, Cani Çok Sikildi, Bütün Seyi Arkasinda Birakti Köpek Babasi Pis Bir Tecavüzcüydü Annesine Sikayet Ediyor Ama O Da Inanmak Istemiyor Küçük Bir Melek Ama Annesi Babasi Bir Seytan Kim Bu Kabustan Kurtarip Güzel Bir Rüya Gösterir Onlar Okumali Ama Kulüpte Çalisiyor Istemiyor Ama Pezavenk Onlari Zorluyor Kendisi Halbuki Koca Kiçinin Üstünde Oturuyor Onlar Için Trauma Neyse, Onun Için Bir Sanstir Bu Çok Kötü Kullanilmak Yerine Geçiyor Bu Çocuklar Bir Uçurma Gibi Firtinada Çalisyorlar Bilmiyorum Hangi Tarafa Gidiyorlar Bu Bir Görüntüsüz Yasam Pis Köpekler Hiç Görmediler Mi Çocuklarin Gözlerinden Akan Yaslari Simdi Hayatlari Onlara Bagli Ne Gelecek Var Ne Çizilecek Bir Yol Umurlarinda Degiller Umurlarinda Degiller Söz-Müzik: Umut (Cengiz) Cinkiz |
![]() |
![]() |
|