![]() |
Ben Vazgeçmem Şarkı Sözü Vale - Ben Vazgeçmem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Vazgeçmem Şarkı Sözü Vale - Ben VazgeçmemBen Vazgeçmem Şarkı Sözü Vale - Ben Vazgeçmem Valee ![]() ![]() ![]() Astala Vista, Çaçaa ![]() ![]() ![]() Don't Worry Be happy Baby ![]() ![]() ![]() Verse 1 Vardır kastın yüzüme, gurbet türküm sözüme ![]() Uykum kaçsın ![]() ![]() Benim çivilerim duvarımda resme dayalı Benim yarimin benden ötesi boş biliyorum ![]() Benim dünüm bugünümden vasat gider eminim ![]() Beni Rapim doğru yolda ben kendime kefilim ![]() sen kendinle çelişmelerdesin yazık şafakta ![]() Bu ne biçim selamlamaktır Ayak batakta ![]() Şu iflas misali Paniklerin atakta Ben derin uykulardayım yolum hemde yatakta ![]() (Nakarat) Kalpte zindan vardır içime çöksün Gözde yar, yaş mendilden içe düşsün Düşman pişmanlıktır o bunu görsün Ben Vazgeçmem ![]() ![]() ![]() Verse 2 Şifamı aradım kollar yılana dönebilir ![]() Gönül tahtı sözden öte, Ruhum kelam vekili ![]() İki harem atlattım bulamadım dengini ![]() Yaren Yüzün yerde kaldı bırakmadım Resmini ![]() Gözlerimde Mutsuzluk var ![]() ![]() ![]() Şu karanlığın ardında eğlenen insanlar var ![]() Hainler yüksekten korkar ![]() Kargalar yine sürü Kartallar yalnız uçar ![]() Takip et beni kara kışlar, Yağmurlar var yağmurlar var ![]() Düş kara bulutun esire düşen güz ![]() Dost sözünde çıkmasın pürüz ![]() Git ve dönmemiş, Tanrı Bohça yanına al çarp çırp parçala hayatı bırakma tek bi canlı Beden çözebilirse eğer fani zamanı Yerden kalk silkelen şimdi tam zamanı ![]() ![]() ![]() (Nakarat) Kalpte zindan vardır içime çöksün Gözde yar, yaş mendilden içe düşsün Düşman pişmanlıktır o bunu görsün Ben Vazgeçmem ![]() ![]() ![]() (Yağmurlarla dolu bir Sokakta gardiyanlık vazifem üstüme Dursun ![]() ![]() ![]() Gözlerim yağmuru Kesecektir Yeminim olsun (Yemin Ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|