![]() |
Devamım Yok (Ft. Kezzo) Şarkı Sözü Vale - Devamım Yok (Ft. Kezzo) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Devamım Yok (Ft. Kezzo) Şarkı Sözü Vale - Devamım Yok (Ft. Kezzo)Devamım Yok (Ft ![]() ![]() Kezzo Verse Sanki bana yazılmış bir romandı öncelerde ![]() Şimdi yok yerinde, gam-keder içinde ![]() Toz pembe gelen herşey artık kaptı toz ![]() Sus-düşün ama hayat sundu hep bi koz Yoz kafalarla süslü bir kafesteyiz ![]() Buz kesen parmaklarla el kalemdeyim Seninleyim ![]() ![]() Kurtar beni yada öldür bırakma ![]() Gittiğimiz yoldan çoktan gelmiş bir insan var ve İnsan var dostuna düşman aynı anda evet bin pişman Falan pişman ,herşey ölüme dek sürekli olan ![]() Gercek olan tek şey kara toprakta yaşanılan ![]() Bittiğimiz yerde başlayan ![]() Bir düşman var hep yaşayan ![]() İsmi hayat vede cismi bayat ![]() Ona bir soru sordum ; yanıt kurak ![]() Nakarat Kezzo: Dünleri unutur gözüm nankör karışığım çok ![]() Vale: Ben beni unuturum içim almaz devamım yok ![]() Vale Verse Yok Vale ![]() Bir halsizlik ayakarımda ![]() Bir boşluk var şu kollarımda ![]() Birşeyler var dudaklarımda, Konuşmalıyım ne olur dinle ![]() ![]() ![]() Tarifsizlik eşgalimden şeytanlar var şuan yanımda ![]() Sansürlendim yardımın gerek bilmezmisin can yakıyorlar ![]() Hüznü şiddetin doruklarında,güz mevsimin hudutlarında ![]() Ben bi gardiyan tutukluğumda, olsam yinede bakmazmısın ? Bir kıpırtı var şuan derinde son yazıtların kalemlerimde ![]() Sen yıldızdın şu matemimde ; kaydın olmadı tutamadım işte ![]() Kabrim konulur, bedenim canlı ![]() Aklım şüpheli, kalbim zanlı ![]() Tahrikatların hep okunaklı seni unutmadım tövbeler aldı ![]() Bir kafes bugün bir cansızlık ![]() Dil dolştı ama anlamsızlık ![]() ![]() ![]() Yollar almış umutlarım var bohçalarında dermansızlık ![]() Ah şu gözlerim kurtulmalılar günden güne hep mimleniyorlar ![]() Perde çekmeyi hayallemiştim onlar yinede küçümsüyorlar ![]() Sürüntülerde olmama rağmen gurbeti önüme perdeliyorlar ![]() Nakarat Kezzo: Dünleri unutur gözüm nankör karışığım çok ![]() Vale: Ben beni unuturum içim almaz devamım yok ![]() |
![]() |
![]() |
|