![]() |
Ebedi Hayalet Şarkı Sözü Vale - Ebedi Hayalet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebedi Hayalet Şarkı Sözü Vale - Ebedi HayaletEbedi Hayalet Şarkı Sözü Vale - Ebedi Hayalet Verse 1 : Bu nefse sahip olmak çokmu zor ? gelde gör bir kez ![]() Şu gözlerimde simsiyah bi perde puslu bir sesim Ve bende aşık olmanın kırdığın akasyayım Bi bilseler son zmanda Valeyi çok dağttım İç karartılar çok acıttı ,Neyse yinede Yazdım ![]() Yoldaşımla bir şarap, derine daldım ![]() Vardı gönlümün hapis saraylarında yar ve hasmım ![]() Ve battığım bataklığımdı yinede bastım ![]() ![]() Aştığın kadar hayat zebaninin elinde top tüfekle Yinede istemem diyenler olacak elbet ![]() Sense hatrı silmesende ,gurur bi el keza ceza Bulunmayan değildir vakti geç gelendir anla (anla) Mutlu sonlarım, soluk bi ton katar hayat ![]() Velakin el yürekte yaşlı gözle beklemek kadar vasat ![]() Bilinmeyen şu her vasıfta işlenen bilir hasat ![]() Kes at kolaysa bir kelekte zorluyorsa cek ve at ![]() Nakarat *2 Omuzlarıma bir sağdan bir soldan oklar isabet etti ![]() Zaman yine kime rivayet etti ? Yine birileri yolunumu cizdi ? Garip insan beni duysan ![]() San kendini hakimi ebedi hayaletin ![]() Resmini çizdi yaşlı ellerim ![]() Duysan hikayemi ağlar gözlerin ![]() Verse 2 : Sözlerimle mutlu halde hoş kokan papatyadır ![]() O yadigar yürek beyaz kokan bi yüzle bağdaşır ![]() Vakit yürürse yelkovanın akrebinle barışır ![]() Bi kalp bi kalbi istemezse buna gurur karışır ![]() Bi gerçeğim var elbet ![]() Sabır denen yelek isterim yanımda kalsın ![]() Yüzüme aynalarda yansıyan senmi varsın ? Biraz sorunlarımda olsa bu gece bende kalsın ![]() Paranoyak bi verse'se belki yazdığım hayat kader ![]() Gittiğim bu yolda son bilinmeyendir her sefer ![]() Biraz umut yer aldı sonuna yetişşsin bu kez zafer ![]() Bilhassa istemek hafif imkansızla eşdeğer ![]() Çıldıran saatleri başıma kakmayın, bi kez ![]() Ne verdinizde neyi ne isteriksiniz ? Keriz ben olsam illegal savaşların içindeyim ![]() İçim dışına çıktığında bilki bi felaketim (pskopatça) Nakarat*2 Omuzlarıma bir sağdan bir soldan oklar isabet etti ![]() Zaman yine kime rivayet etti ? Yine birileri yolunumu cizdi ? Garip insan beni duysan ![]() San kendini hakimi ebedi hayaletin ![]() Resmini çizdi yaşlı ellerim ![]() Duysan hikayemi ağlar gözlerin ![]() |
![]() |
![]() |
|