|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
avutmalıyım, ejderha, içimi, sözü, vale, şarkı |
![]() |
İçimi Avutmalıyım (Ft. Ejderha) Şarkı Sözü Vale - İçimi Avutmalıyım (Ft. Ejderha) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimi Avutmalıyım (Ft. Ejderha) Şarkı Sözü Vale - İçimi Avutmalıyım (Ft. Ejderha)İçimi Avutmalıyım (Ft ![]() ![]() Vale Efkarım derin,ölecek gibiyim ![]() Tıkıyor nefesimi her bir merdiven ![]() Pişmanlığım bak yazdırır olmuş, Hayata kalmış borcumu ödemem ![]() Sıkıyor içimi,bi' eksiğim var ![]() Güneş doğarken ışık saçmıyor ![]() Aksiyim üsteklik yüzüm gülmüyor ![]() Nasıl da yapsan zaman geçmiyor ![]() Dört duvar üstüme kapaklanırken İzmaritlerim şahidim olsun ![]() ![]() Babam da gelse gözüm seçmiyor, Midem sıkışık,baş çıldırıyor ![]() Bileğim dursa gözyaşı durmaz ![]() Şeytan insanı dürüstçe vurmaz ![]() Hayat savaştır adil olamaz Sen koşsan da alem durmaz ![]() Ben gülümsedim gülümserim Şizofren hır çıldırır başım Ellerin arasına saldım kalbimi Büyütürken kendimi alacaklar beni ![]() Sımsıkı tutana da yol ver gitsin Hadi bul beni adımım geri Izdırapları şehit ettiğim bir gemi Kaptanı benim kalbimin çek pimi ![]() ![]() Sanki hayat pamuk iplikleri Dizilir boğazıma onlarca kahpenin sözleri Yüzü gözüme bakan onlar yılana tapan Yalana dolan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açmış güneşim yine yüzünü Ama akşam olacaktır elbet Güle güven olmaz tutmaz sözü ![]() ![]() ![]() Vale Nakarat Başı yerden kaldırdım,yoluma koyulmalıyım ![]() ![]() Katilken kendimi vurdum,henüz toparlanıyorum Adını unuttum ![]() ![]() Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım ![]() ![]() ![]() Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum Yangının oldum ![]() ![]() Ejderha Benim de derdim seninle gitti, Ben bittim de ağlayan olmadı ![]() ![]() Hergün dün gibi,mum gibi söndü İnan ki herkes sevgiye muhtaç ![]() Kendimden çok uzak bir yerde Uçurum var bile hep gölgemde Sözleri isyan İstanbul'uma Ağlama kaderim yolcu yolunda ![]() Tıkıldım artık mantık ararken Kayboldum ben ![]() Dönünce dünya başım dönerdi Çok yalvardım Alıp da başımı nerelere gitsem ![]() ![]() Bilemezdim ki yalan bu dünya Ne zaman sokakta Herkes bakıyor,serseri sanıyor halbuki Ejdi Ölümüne gidiyor,herkes biliyor ![]() ![]() Yazılanlar benim hakkımı alanda, Rap alanında makineme pahalı ![]() Dilinde yok ki doğru konuşmak İnanki bağlı devamlı şimdi Kimlere güvenip hakkımı alayım Adaletin' de Rap'lere satayım Mesafelerde ali bi' Ejdi ![]() Yolumuzdan biz çekilmeyiz ![]() Vale Nakarat Başı yerden kaldırdım,yoluma koyulmalıyım ![]() ![]() Katilken kendimi vurdum,henüz toparlanıyorum Adını unuttum ![]() ![]() Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım ![]() ![]() ![]() Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum Yangının oldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|