![]() |
İnada İnat (Ft.Kezzo) Şarkı Sözü Vale - İnada İnat (Ft.Kezzo) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnada İnat (Ft.Kezzo) Şarkı Sözü Vale - İnada İnat (Ft.Kezzo)İnada İnat (Ft ![]() ![]() Verse 1 [Kezzo] İşte böyle iğrenç bir adam var arkasında yüzün, Şiddet artar anlamazsın yalan altında Soluksuz geçen her an için kahrolmuş ben ![]() Seven ne yapmaz ki derler,bir sik yapmazmış meğer ![]() ![]() Bunun için gerçek peşinde koşmak en mantıklısıymış ![]() Bunun için düşünmeden adım atanlar hep atakta Bu yollar,çukurlar ![]() ![]() ![]() ![]() Büyüdük de ne oldu sanki,küçülmez bu hendekler ![]() Dünde kaldı akla takılı soruların cevabı yok, Son zamanda tek bir gram hiç bir gece uyku yok ![]() Sinir stres oldu hayatım bir yara da sen kanat ![]() Kanattığın yaralarla övünmekti tek sanat! Yarın yine benimleysen bugün benle olabilirsin, Siktir olup gideceksen şimdi buradan kaçabilirsin ![]() Bu yollar,çukurlar ![]() ![]() Çocuksun büyü de gel ![]() Çocuksun büyü de gel ![]() Çocuksun büyü de gel! ![]() ![]() ![]() Nakarat [Kezzo] "Dur yapma!" derim ona avutmaz ![]() ![]() ![]() İnada inat gittim,sonumu görüp bitti Ne çare? ![]() ![]() "Gel yapma" derim ama avutmaz İnada inat gittim ![]() ![]() ![]() ![]() Verse 2 [Vale] Örselenmiş insanın başında kar mı var Tövbelenmiş işleri beyaz bir kağıda sar ![]() Bak çenem de konuşuyor seninle, Hala küsmemiş hayata dair bir film yazar sözleriyle ![]() ![]() Düşman olmak neyime lazım ![]() Bunca fani ortasında ben mi hasmım ? (Ben mi??) Öyle sandın sen yanıldın! Panik kesince rölümü bir daha izlemem gerekli ![]() Öcümü almam için yaramı gizlemem gerekli ![]() Karamsar oldum çoğu zaman litre biralar içtim ![]() ![]() Şimdi anlıyorum buna bir kaşar sebepti ![]() Taşıdığın her dopingin yarısı yolda bitti ![]() Malum,talim olmak isteyenler oldu hepsi masum ![]() Mırıldanırken çığlığım kırılır içten içten, Ben yürekten yazdım onlar gösterirdi dişten ![]() Bir piç içindi bunlar soğumuştum hepinizden Şimdi bitti derken aynı rüya,çek kürekten ![]() Nakarat [Kezzo] "Dur yapma!" derim ona avutmaz ![]() ![]() ![]() İnada inat gittim,sonumu görüp bitti Ne çare? ![]() ![]() "Gel yapma" derim ama avutmaz İnada inat gittim ![]() |
![]() |
![]() |
|