|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gardiyanları, sözü, vale, yağmurun, şarkı |
![]() |
Yağmurun Gardiyanları Şarkı Sözü Vale - Yağmurun Gardiyanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmurun Gardiyanları Şarkı Sözü Vale - Yağmurun GardiyanlarıYağmurun Gardiyanları Şarkı Sözü Vale - Yağmurun Gardiyanları İntro Bak erkekler köpege benzemez erkek dedim zaman erkeğin insanlığını söylüyorum erkekliğini değil çünkü bu açıdan köpekden farkı yoktur kadınlar peşinden koşarız her şeye i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() Testi kırdı, dumana battı ,elime aktı, Senmi ezgilerdesin yaşam boyutlarında? Aşk lugatlarım nolursun sus! Belki parçalardı Vale'yi yenilen oltalarda olsa, Biz balıkmıyızki kaçımızı efkar ağlatırdı oysa ? Derine saklı şimdi hançerim batık virane, bıçağın paslı, kalp içinde çok derinde yaralar açtı(derinime battı) Depresif kanıtım, yumruğum kanatır ben ve kezzapım mutluyuz hepimiz ![]() Dokunmayın hatıramdır o duygulanınca ağlaşabilir Derki bela derdime üstatsan mermiyi sıksan gardını alsak, bugünüme müstak yarınına allah kerim derdim bittim yallah ![]() Akne ormanım fevkaledeyim yarına bi çıksam çıldırır selim ![]() Keyfim nadir tarumar kadin, ahiri susmaz tacizi takvim ![]() Ökçeme zindan ben napiim, sayha oldum yetmedi derman ![]() Ferman oldum kesmedi destan, sehpa oldum idam meftam ![]() Ahkam modadır takva deryam, felç kelamlarım nakarata konsun ![]() Yağmurumdur geciken, çıldır şimdi sessiz sayham ![]() **********************NAKARAT********************* ******* Sel bu yağmurun gardiyanları, ağlayan benim gözleri ama ![]() Taş bu kaldırım son kanıtları içgüdüm yanar hisleri mefta ![]() 2 ![]() Aklım şu vakit kaymış olabilir kezzap yazmaz böyle bilirsin ![]() Ne vakit istersen gidersin faydam olmazsa kafam gereksiz ![]() Sıkarım tek kurşun bana yeter ve biter kafiyem hayat geçersiz ![]() Yaşamak istememki ümitsiz yanımda yoksan yarın gereksiz ![]() Vale nakarattaki hırçın dostum dizinde dibinde ağlar kezzap ![]() Bağlar karalara yüreğimi dağlarsam beni bulmaz hiç bir şeytan ![]() İstemezdimki karanlık olsun üzerime çökerdi bir halsizlik ![]() Annem uzakta benim için ağlar boğazımdan geçmez bir lokma ![]() Sayma günleri geçmez böyle unutmak ayrılmak zordur hep ![]() Bir senin içindi bu satırlarım ve bir dua okurdu melekler ağlar ![]() Geçmişe geçmiş denir ama aklımdan silemessiniz hiç bir şeyi ![]() Bana sormayın yarını kafam 1 milyon kimle ve nerdeyim hiç bilmiyorum ![]() Önümüz kış yolumuz var sonumuz zor vede ufuğum dar ![]() Sözümüz söz bana göster sen kaçınız insan bana gösterebilsen ![]() Söz versende ben inanmam artık geçti pazarları sür niğdeye ![]() Siğneye vurdun kurşunu çek git burdan merhem olamazsın sen ![]() **********************NAKARAT********************* ******* Sel bu yağmurun gardiyanları, ağlayan benim gözleri ama ![]() Taş bu kaldırım son kanıtları içgüdüm yanar hisleri mefta ![]() |
![]() |
![]() |
|