![]() |
Sevdaya Düşeli Şarkı Sözü Taner Olgun - Sevdaya Düşeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdaya Düşeli Şarkı Sözü Taner Olgun - Sevdaya DüşeliSevdaya Düşeli Şarkı Sözü Taner Olgun - Sevdaya Düşeli Sevdaya Düşeli Yaram Derindir Söyleyin Dostlarım Hata Kimindir Dedim Sabrederek Mevlam Kerimdir Yine Vurdu Yerden Yerlere Beni Dedim Sabrederek Mevlam Kerimdir Yine Vurdu Yerden Yerlere Beni ßir Gün Yaşatmadı ßaharı Kışı Durmadan Akıttı Gözümden Yaşı Düşman Etti ßana Bacı Gardaaşı Kaptırıp Gönderdi Yerlere ßeni Düşman Etti ßana Bacı Gardaaşı Kaptırıp Gönderdi Yerlere ßeni Kahırdan Ölürüm ßen ßile ßile En Sonunda Dedi Git Güle Güle Bahcelerde Acan LAle Sümbüle (X2)Şikayet Eyledi Güllere ßenii Güllere ßeni Güllere ßeni Şikayet Eyledi Güllere ßeni Kabahatım OLsa İnan Gam Yemem Sevdaya Düşmesem Sevgilim Demem ßir Daha Sevmekmi Tövbeler Sevmem Gülünç etti Saza Tellere ßeni ßir Daha Sevmekmi Tövbeler Sevmem Gülünç etti Saza Tellere ßeni Kiprigi Ok idi Yay Gibi Kaşı Aşık Olmuşudum Kırk Yılın Başı Yagdırıp Başıma Topraga Taşı Düşürdü deGilmez yollara ßeni Yagdırıp Başıma Topraga Taşı Düşürdü deGilmez yollara ßeni Gönül Sevdiyse Hata mı Etti ne Yazık Bu Sevda Cabucak Bitti Zülüm Verdi Genc Ömrümü Tüketti cevirdi Meyvesiz Dallara Beni Zülüm Verdi Genc Ömrümü Tüketti cevirdi Meyvesiz Dallara Beni Dallara Beni Dallara Beni Cevirdi Meyvesiz Dallara ßeni |
![]() |
![]() |
|