Allahım Şarkı Sözü Tuncay Tuncel - Allahım |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahım Şarkı Sözü Tuncay Tuncel - AllahımAllahım Şarkı Sözü Tuncay Tuncel - Allahım Allahım o Senin Kulun Değilmi Sevmeyi Bilmiyor kıymet bilmiyor Niye Yarattın Onu Mademki Sevmeyi Bilmiyor Kıymet Bbilmiyor Gururu Bitmiyor Kıymet Bilmiyor Allahım Verdiğin Bu Can Seninse Onun Bana Böyle Gururu Niye Allahım Verdiğin Bu Can Seninse Onun Bana Böyle Gururu Niye Yıllar Var Umrumda Çektiğim Çile Sevmeyi Bilmiyor Kıymet Bilmiyor Gururu BitmiYor Sevmek Bilmiyor Yıllar Var Umrumda Çektiğim Çile Sevmeyi Bilmiyor Kıymet Bilmiyor Gururu Bitmiyor Sevmek Bilmiyor Allahımm Allahıım Gurur bitmiyor Sevmek Bilmiyor Allahımm Allahıım Şefkati Bilmiyor Kıymet Bilmiyor Ne Yapsam Bilmemki Gülmesi için Ne Yapsam Bilmemki Sevmesi için Hep Aynı Gururu Hep Aynı Zalim Sevmeyi Bilmiyor Kıymet Bilmiyor Gururu Bitmiyor Sevmek Bilmiyor Allahım Verdiğin Bu Can Seninse Onun Bana Böyle Gururu Niye Allahım Verdiğin Bu Can Seninse Onun Bana Böyle Gururu Niye Yıllar Var Umrumda Çektiğim Çile Sevmeyi Bilmiyor Kıymet Bilmiyor Gururu BitmiYor Şefkat Bilmiyor Yıllar Var Umrumda Çektiğim Çile Sevmeyi Bilmiyor Kıymet Bilmiyor Gururu Bitmiyor Sevmek Bilmiyor Allahımm Allahıım Gururu Bitmiyor Kıymet Bilmiyor Allahımm Allahıım Gururu Bitmiyor Sevmek Bilmiyor |
|