44 Numara Şarkı Sözü Turgay K - 44 Numara |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
44 Numara Şarkı Sözü Turgay K - 44 Numara44 Numara Şarkı Sözü Turgay K - 44 Numara yah! deep lyrics Turgay K Gerçek hikayem, iyi dinle Kaybolan bu yıllarımdı Belki bugünü beklerdim Tek bir odada, tek bir cigara Sevdiklerimi özlerdim -AÇILMAZ-44(kırkdört) numara gurbet elde gözümü açtım sağ elimde oyuncak ve bahçemiz de gül kokardı Herşey çok güzeldi Altı yaşıma basarak okula gittim oyuna paketi (something similar) mola zamanı Ekmek içine peynir ektim ayaklarımsa pabucu eski Eski çatılı kaşlı, mavi göz Anamın sözünü unutamam ki Çalışkan ve ol dürüst Turgay K yattı kalktı Hep sorardı 'gün doğar mı?İpucu veremez oldu Müdürün tokatı surata tez basardı Kanser ettim ruhumu Can pazarı çok soğuk Kalp bozuk, ayak, topuk Haktı filede(?) gör donu gün doğunca yorgan arası Babamın gözünü hep arardım Gurbet elde yaşama zor Sabaha kal, anlamaz kulaklarımda kibrit çıtırı Dudakta tek bir his Köy de adımı bilemez oldu Eksi derece 48 (kırksekiz) Yıllar geldi geçti Adımı saçıma yazdı sormadan nerede eski gün nerede sevgi nerede nur vatan Ben rüyamda ağlarım Ve tek bi (millete or velete) yazdım Melankolik sayfalarsa (hey yoo) Yazdı adımı Gençliğimde iyi biriydim içine kapanık hep huzurlu adını duvara taşıma yazarım turgay repine köle mi oldu dualarımda kendi başıma tek bi odada, bin duam nerede eski gün nerede sevgi nerede nur babam çok ufaktım kar tarlasına(?)(or tablasına) fabrikaları ben mi yaptım gözünün yaşına kimse bakmaz Para mı yok, kes yalan sanki birisi kan kusardı belki birisi berhudardı sayfalarımız kar ve taşlı mutluluk inan uzaktı bete bezü(somethign like that)sattı elime(?) nefesi tut, dal şu derine sağ ilerle, herbir günümüz ölüm gününü beklemekte birgün belki ben de sevdiklerimi görürüm ahirette vatanım için canımı veririm asker memleketse agresor dilim mi komada(?) dilimi kes ve yak şu sobada gökyüzünde adımız yazılı ilaç var kankalarıma gurbet elde memlekette sokak dibinin askerlerine turgay k sizden birisi yazıp çizdiği her bi fersle ye ye ya deep lyrics melankolik agresor |
|