İsmini Sen Koy Şarkı Sözü Şanışer - İsmini Sen Koy (Feat. Patron) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmini Sen Koy Şarkı Sözü Şanışer - İsmini Sen Koy (Feat. Patron)İsmini Sen Koy Şarkı Sözü Şanışer - İsmini Sen Koy (feat Patron) [Patron] sersefil bu bedenim aştı zamanı bazen fel fecir açılan gözümü yaşlar aldıkaptan dümeni kır ve git dönende yok ki karada rahata düşmüş terkedip merkezi olmuş kalbim çekip gitmek çaresi hangisi adil ama bugünlerin mesaisi nevalesi olmadan uyku yok ferasetim rüyalarımda galibim gerçek hayatta manevi maddiyattan değersiz bahanesiyse şahidim bu sahilim manzaram ve yazmak ister sağ elim müsaitim yalnızlıkta gizli verasetim boş verin o güzele selam olsun ben hala tekim merak etmeyin yaz kış aynı yerde beklerim her denemede bin hayır her kelimede gündem aynı ver beni bana geri vermeyen her gece aldı benim öfkemi ahımı savaşım soğuk ve kısasa kısas kasamda arafta çoktan boş yer edinmiş duygular içimde artık dost [Nakarat - Şanışer] kimseler bilmezdi yine yarim sen gidince gökyüzüne halim kalmaz oldu günlüğüm yine senle mi doldu özledi yani bulutlara sordum yine cevap yok ağladım satırlara döktüm çok gelmedin madem ki sevmedin kalbime hançer gibi saplanır ok [Şanışer] aldı yaramı deşti yar muhalefette rap diyar diyarın istemekti kar ve kan boyardı tablolar benimle geleni vardı milimi çağrı yoktu kalanı bomboş odamın ağrı dolu sabahlarıydı dört duvar yaktı canımı selametle uçtu gitti yarını bomboş artık onsuz ardı canlı sade hatıralar hafızamda yalnız ağlar ah kızanlar ağzım anlar razı gelme gazi düş farazi mektuplar aktı rhymeı mayına kalbi hedef arattı sayıma çıktı çivili tekne mayına mekke yoluna bekle boyuna sürüyüp oyuna bırakıp ayına gölge yap dayan bayan trip sen adına şarkı yazmam arınamazsın arınamazken bahtı kara bir rapte paramı mantık arama rabbim oralı cennet ister adi karalı defter adına yazmadım seninle doğdu seninle öldü hücrelerim gittiğin günden beri dön diye hecelerim [Nakarat - Şanışer] kimseler bilmezdi yine yarim sen gidince gökyüzüne halim kalmaz oldu günlüğüm yine senle mi doldu özledi yani bulutlara sordum yine cevap yok ağladım satırlara döktüm çok gelmedin madem ki sevmedin kalbime hançer gibi saplanır ok [Bela] ben bu duvara resmi çizdim bak bu tablo hep sensin adını andım acını çekerek yaşadım onca sen için gün sabahtan kararı verdi duy belayı birde derdi çifte mermi saplanınca kefeni verdi bir melek bir buketle gelecek olsa bin bukettir albu parçam sevgi okunu çek yaydan bense okurum efkardan derde derman hangi ferman söylemişse gitmeni gittiğin o günden beri bela bekler ölmeyi ahiretten farkı yokken gittiğim o sahilinde sesimi duysa kafi dir ve ben bu aşkın faili sağda solda bir melek var iyi ve kötüyü gösteren yanlış olanı bikere seçtim yarim oldu sabreden gözlerinden akan o yaşlar biliyorumki haklılar ben bi gizemi sevdim elbet bak bu aşkın hatrı var sigara yaktım hep yazarken birde dosta dert yanarken tek bir sebebim oldu işte sen yanımda ağlarken [Nakarat - Şanışer] kimseler bilmezdi yine yarim sen gidince gökyüzüne halim kalmaz oldu günlüğüm yine senle mi doldu özledi yani bulutlara sordum yine cevap yok ağladım satırlara döktüm çok gelmedin madem ki sevmedin kalbime hançer gibi saplanır ok |
|