Şampiyonu Sıkar Yarış Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Şampiyonu Sıkar Yarış |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şampiyonu Sıkar Yarış Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Şampiyonu Sıkar YarışŞampiyonu Sıkar Yarış Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Şampiyonu Sıkar Yarış Sago Verse: Hey! Boş bardak saki lazım mey Dertli başa taş at, hadi kır başı ye! Yılgına dalgın deme baygın şey Sıra sıra güzün dizdim peyder pey İçimde yıkıcı fırtınam var usta İçimde mahmusta, virüsler ürüyor fusta Hain elinde susta, hadim silah Yunusta Riyadan tasta Söyle, ne iş bu böyle? Ben güneş, sen gölge Burası yasak bölge, adım at geriye, girende bozulur denge Hey RAP bu! Burada güneş batmış Çocuk buna alış , lafla sağlanamaz barış Battak gocuk karla yağmura karış Benim yaş başını almış Mork şampiyonu sıkar yarış Dinle! Neyi acep üleşemiyorsun benimle (benle) İşine bakacak gözün yok mu yüzünde? Bak işine! Attığım bombolar patlar üstünde Kolera Verse: Sen bir kedi gördün Tweety Thomas'a kaldı hep 3'ün 1'i ben bir duba gördüm sanki bir de kendini beğenmişki Bir çift gözden olur belli, saldır bana kelli felli indir kendini aşağı artık ol mukavemetli Sahom o da ney? Acıklakta yine boşbağazı caney karalığı yüzünde dane dane hey günahımı ala ala bitirdiniz oley safını yarıyor hasmın, dinle kurtul, halak olma hey Dövme dizini ven döverim kızını hey bir gün melankolik olursa herkes hiç şaşırma bey yolumu kesen kervanların zulası olsun önüme mey yol kıldan ine kılıçtan keskin, KOLO bezgin Dinle eey sözünün eri Rapin eri hey Kuvvemira liriklere Rape raffineri hey Çabalama boşuna kamarana git saklan Vaktince arlan, hakkınca paklan |
|