Selis Şarkı Sözü Şanışer - Selis |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selis Şarkı Sözü Şanışer - SelisSelis Şarkı Sözü Şanışer - Selis Ben ve Selis düşünülmez duygular var arkamda Ahh Geçmiş bi ton kuru yaprak Boş düşüncemmiş Sen bi hapis ben mahkumun azad etme beni gell Yüreğim ıssız sensiz tutup al beni burdan Bugün seninle var bu şer yüreğim Yanar söner bedenim istimlacım Sen solarsan ölürüm bunu bil Şer talibidir izdivacının Sabah şafak sökerken aklıma gelen aşkım sen Fikirlerim başımda hız içinde dönerken Kimse bilemez neler olur içimde Kimde diyemez kaptırma kendini daha erken Sevince gördü gözlerim,sevince ürperdim Ellerimde mutluluk al güzel sahibim İstemezdim aşık oluyim bi anda Ama oldu! Hayatıma ve geleceğime hoşgeldin Sensiz uyanmak gibi bi duygu yok artık! Ben çoktan kilitledim bu konuyu artık Ne sandın meleğim Sensiz geleceğimi Hayal edemiyorum şu an herşeyi boşvedim Bu öyle bi durum ki tüm hislerim makyajsız Bu öyle bi durum ki bedenim telaşsız Biliyorum herşey çok güzel olucak evet Bırakın bu kız benim yanımda yaşlansın! Bugün seninle var bu şer yüreğim Yanar söner bedenim istimlacım Sen solarsan ölürüm bunu bil Şer talibidir izdivacının Valla seviyorum Billa seviyorum Çok seviyorum çok çok Ya sen ne biçim hatunsun adamı 3 qünde madara ettin! Hatun deme hatun deme |
|