Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ferah, geçip, gidiyor, sözü, zaman, şarkı, şebnem

Zaman Geçip Gidiyor Şarkı Sözü Şebnem Ferah - Zaman Geçip Gidiyor

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bilgi sahibi olmadan fikirlerle dolmusuz bir yerlerde bir cift elin tuttugu silahta kursun olmusuz kalem sahibi olmadan kiliclar kusanmisiz yasayip yasatmak dururken hem ölmüs hem katil olmusuz gözlerimiz var ama görmek istemedikce yüreklerimiz var ama hissetmedikce hic islanmadan yüzmek ne kadar mümkünse hic yanmadan atesle ne kadar oynanabilirse icinde yasamak varken teget gecmek dünyaya iste bana öyle geliyor cünkü zaman gecip gidiyor avuclarinda hissetmek varken birinin ellerini sikica tutup sevmekten güvenmekten korkar olmusuz kapilari kapatmak yetmemis kepenkler indirmisiz bir kücük asma kilitle insani insan serrinden sakinmisiz gözlerimiz var ama görmek istemedikce yüreklerimiz var ama hissetmedikce hic islanmadan yüzmek ne kadar mümkünse hic yanmadan atesle ne kadar oynanabilirse icinde yasamak varken teget gecmek dünyaya iste bana öyle geliyor cünkü zaman gecip gidiyor zamanimiz var ama korkmayi sürdürdükce ruhumuz var teslim etmeden önce hic islanmadan yüzmek ne kadar mümkünse hic yanmadan atesle ne kadar oynanabilirse icinde yasamak varken teget gecmek dünyaya iste bana öyle geliyor cünkü zaman gecip gidiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com