![]() |
Tamu Otobüsü Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Tamu Otobüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tamu Otobüsü Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Tamu OtobüsüTamu Otobüsü Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Tamu Otobüsü Laik sadıka ken veren Allah işini bilirdi ki aza ittifade meyen Adem fantazmını bulur ki solur kıçından tek tüfek saçmaz sıkınca boklu kıçına açılası delikten dökülecek lokmayı ![]() ![]() ![]() salla kafayı be mürşid kara ainde salla kafayı deli gibi salla sözüm ona hak yolu can eyledi sıktı palavrayı intikad ![]() Bana zulmeyledi rap yetişti imdadıma dur dedi sana ve sen gibilere haş eyledi ![]() Hududunu ahududu bahçesi yaptım geçişte tatlı yedim kaçışta çite çarptım yapılır mı bu Hint numarası 32 başlı kör dana nallara taktı başladı savaş, rasladı hasım buz gibi havaydı aylardan kasım ![]() Medeniyet silahımı alıp kafana çaktım laiklik kurşunumu götüne tıktım ki sıçamaya kalsın o kin dolu bokun karkelerin ruhuna saplandı okum, bokunla oyna lokum ![]() Dördü bitti biri kaldı geride geçirdim gözlerini mimledim körebe postuna fatiha bide zıpkın olaya sota istikbalim bala sıvandı ileriye rota sen ki ![]() Türbesi küf olan torlak vorlak misali sahtelikte kaybolmaya mahkum şarlatan kes sakalını, ikindi vakti arın ![]() ![]() Siz ki boynu haramları kıldan inceler ki haktan 120 km berideler ahkam-ı kutsalın derindeler, derbeder olmuş ruru yassıya kadar ibneler yalancı tez bir dubarası kafeli mürteci ![]() Rapi ![]() ![]() ![]() ![]() Yanıma yanaş domal rape baş aşağı zuurat gelir kafatası kırılır ki o an, benim rapin pençesi şah damarında olmayacağında punk as direct, dur orda tamu otobüsü durdum bas gaza ![]() Yo Kajmer Sagopa yo ne izin ne rıza ![]() Kısa dönemeçlerin sonu uçurum kaza kes iki kilo bal kabağı sok kafanı içine günahında boğul da şükret haline ![]() Ulan ipne senin gibi lapacı zümreler ancadır ki bıçağımı bilediler, sille tokat kovulan haramiler haram tıkınarak yola gelecekler geberecekler topkapı çivilerken zemzem milletine bir kaşık suda can verecekler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|