Taş Çatlasın Şarkı Sözü Şanışer - Taş Çatlasın |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taş Çatlasın Şarkı Sözü Şanışer - Taş ÇatlasınTaş Çatlasın Şarkı Sözü Şanışer - Taş Çatlasın Miralay Verse; Buysa cennetim huzur dolu bi bahçesinde saklı hayat Cenge çıktı kalbimin saraylarından kır bi at Surlarım bitap harabe güya bense ? Rahata ersin insanlık tahttan indi padişah Sanki girdabım kendi ekseninde raksetti Çözülmemiş onca sorun var ki beyni hapsettim Yazdıklarım hayal değil tercümandı duyguma Melek yüzü görmedim kafir zehir kattı uykuma Yaş 18 beyin göçüp istilaya uğramış İçimde ışık çok küçük delikten olsa sızmamış Yaban bağın öyküsü bi yerde güneş var ama Gelip kader kaçırmış soylu güneşi kör bi mağaradan Ruhum dar bu ağaçta asılı sallanır bi boşluğa Ayaklarımdansa aşağı karasular çıkar boynuma Gözlerinden oldum başımı kaldırınca ufkuna Çözüldü halat çekildi sular ve düştüm koylara Nakarat; Taş çatlasın bu gece dertten Yaş 18 içimi kerter Yoktan gelir geceler üsüme Aşk şarkısı dilime mesken Şanışer Verse; Kapşonum kafamda yanlız yürüyorum sokakta Maddi dertlerim omzumda kimse geçmiyor sokaktan Haddim değil demişti annem , şimdi yanlızım abartma bari Göğsüme bir imza atmıştım kabartma vari! Şanışer'se varis onca yıl sonunda Sarp'a(gönlüme) Arpa darı misali yendi varsa kârı bu kağıda Gördüm işte iyiyi kötüyü ayırmakta ustalaştım Bütün kötülükler kamufle halde makyajlı Şer ejderha , yedi başlı altısında hayat biri Son derece kopuk artık bozuk biraz karakteri Sokakta tanımaz hala hiç bi küçük rapçi salak beni Benim o yükselen Şanışer , kelimelere hayat verip Yobaz bi rahip rap , ben peygamberiyim harflerin Kopar bi fırtına beni korur deli gömleği Aldatıldım moruk ve ben yanlızım şu an Çook istiyorum gözlerinde bir ışık görmeyi Nakarat; Taş çatlasın bu gece dertten Yaş 18 içimi kerter Yoktan gelir geceler üstüme Aşk şarkısı dilime mesken |
|