|
|
Konu Araçları |
aklima, gelince, kısaparmak, sözü, şarkı, şebnem |
Sen Gelince Aklima Şarkı Sözü Şebnem Kısaparmak - Sen Gelince Aklima |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Gelince Aklima Şarkı Sözü Şebnem Kısaparmak - Sen Gelince AklimaSen Gelince Aklima Şarkı Sözü Şebnem Kısaparmak - Sen Gelince Aklima SEN GELINCE AKLIMA Unutmadim seni Napdiysam unutamadim Yalanim yok, sevemedim senden sonra kimseyi Vermedim yüregimi, aldanmadim Aglamadim her gidenin ardindan Gözlerimi yatiripda uzaklara beklemedim Tutkuyu bilmedim Kapilmayi, özlemlerimi unutup yenilmedim O hain sanci hic kivrandirmadi senden sonra Sevdigimi söylemedim kimseye Ve sevilmedim Simdi eskilerden kalma bir sarkisin dilime doladigim Hüzün cicegimsin, solduramadigim Unutamadigimsin, unutamadigim Sen gelince aklima, aglamak varya Yaz günü subati yasamak varya Aktikca biriktin, aktikca biriktin duygularimda Aktikca biriktin, aktikca biriktin yanaklarimda Sen gelince aklima gizli gizli aglarim Sarkilara dert yanarim Sen gelince aklima iclenir kahrederim, Vurulurum, kanarim Dedimya yalanim yok Sevemedim senden sonra Düsünmedim senden baska kimseyi Dizlerinde uyumadim, siginmadim cocuk gibi Gögüsünde aglamadim Aska asik olmadim yeniden Aynalarda düzeltmedim saclarimi Dudaklarimi boyamadim O kirmizi elbisemi hic giymedim senden sonra Ve hic güzel bulmadim kendimi Hatirlarmisin, en cok gülüsümü severdin Ne cok güldürürdün beni Senden sonra hic gülmedim Senden sonra sofralar hazirlamadim, mumlu cicekli Saganda yumurtayi agzima bile sürmedim Önlü arkali bir kasete cektigimiz O sarikiyi hic dinlemedim, dinliyemedim Sakladim mektublarini Resimlerini yakmadim Ve kackereler, kackereler cevrip de Konusmaya cesaret edemedigim O telefon numarasini hic unutmadim Sen gelince aklima, aglamak varya Yaz günü subati yasamak varya Aktikca biriktin, aktikca biriktin duygularimda Aktikca biriktin, aktikca biriktin yanaklarimda Sen gelince aklima gizli gizli aglarim Sarkilara dert yanarim Sen gelince aklima iclenir kahrederim, Vurulurum, kanarim Ilk vurgunum, son gözagrim Dinmedi icimde sizin Bu kancinci gece yanlizim Simdi kim siirler okur sabahlara dek Ellerim hangi elleri tutar rüyasiz Kime baksam seni görüyorum Sen gelince aklima aglamak varya Aktikca biriktin duygularimda Yillarca gelisini bekledim Bana dönüsünü Hicbirsey dindirmedi hasretini Yoklugunu silmedi en aci ölümler bile Ben hep seni hatirladim Yeni dogmus bir bebegin ilk cigiliginda Gec kalinmis sevdalarin aksamlarinda Ve sen vardin birzamanlar ölüsiye sevenlerin ayriliginda Sen gelince aklima aglamak varya Beklemek, can cekisen bir türküdür artik Dilimde yürükler parcalayan Umut soguk duvarlarin ardinda kaldi Sen gelmez oldun Sen gelince aklima aglamak varya Böyle sevmek olmaz olsun Olmaz olsun… |
|