|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kısaparmak, sözü, yoksun, şarkı, şebnem |
![]() |
Sen Yoksun Şarkı Sözü Şebnem Kısaparmak - Sen Yoksun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Yoksun Şarkı Sözü Şebnem Kısaparmak - Sen YoksunSen yoksun Şarkı Sözü Şebnem Kısaparmak - Sen yoksun Üzerime devirip dağ gibi hüzünleri Böyle çekip gitmek var mıydı ? Var mıydı böyle bitirmek ? Hani söz vermiştik birbirimize ? Kaç zaman geçti aradan Sen yoksun ! Sana sığındığım geceler Alevleri gökyüzünde Bir kumsal ateşiydi günahları yaktığımız ![]() Ve kan rengi şarapla yıkanmış Bir hasret şimdi göğsümüze taktığımız ![]() Bilirim dönmeyeceksin artık ! Uzun zaman oldu Belki çoktan unuttun ![]() Adın kaldı soğuk duvarlarında odamın Sigara paketlerinde şiirlerin Resimlerin bana gülen , Cüzdanımda saç telin ![]() Bir veda o geceden aklımda kalan Kekremsi bir tat Bir med cezir yüreğimde Ben vurgun yemiş bir yaralı Gemiler bana taşır bütün aşk yorgunlarını Sen yoksun ![]() ![]() ![]() Hayatımın ilkbaharında tanısaydım seni Yasak umutlara ve acılara inat Buruk bir şarap tadında olsaydı sevdamız Yıllandıkça güzelleşen Ve sen şiirler okusaydın geceleri Saçlarımı okşarken ![]() Ellerimi tutsaydın ansızın Yüreğim eriseydi gözlerinde Yansaydım ateşinden ![]() Sen ağlasaydın mutluluktan Ben ölseydim Yalnızca beni sevdiğini bilseydim ![]() Seviyorum deseydin Bi kere söyleseydin Yanmazdım Yanmazdım böyle çekip gitmeseydin ![]() ![]() ![]() Bir veda o geceden aklımda kalan Bir günah, belki yasak Yanımda olsan şimdi, hiç konuşmasak Ağlasak bin kere pişman olsak Sonra yine bozsak yeminleri Sarılsak sımsıkı Öylece kalsak ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Kimbilir kaç deli sevda sığdırdın yüreğine Işığa üşüşen pervaneler gibi sardılar seni Körkütük aşkların ortasına düştün Yalanların pençesine ![]() Belki birgün, bir gece Dar bir vakitte belki Hiç beklemezken seni gelirsin diye Ben hâlâ burdayım Sen yoksun ! Lanet olsun |
![]() |
![]() |
|