![]() |
Cinayet Çıkacak Şarkı Sözü Sansar - Cinayet Çıkacak (Pit10 Diss) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinayet Çıkacak Şarkı Sözü Sansar - Cinayet Çıkacak (Pit10 Diss)Cinayet Çıkacak Şarkı Sözü Sansar - Cinayet Çıkacak (Pit10 Diss) Giyotin: Kim olduğun belli genç götverenin tekisin Yanındaki piçe söyle biraz daha beklesin Cinayet çıkartıcam arkandan da bakıcam KVK yı tavana asıp amına sımaç basıcam Asıcam cesedini Üsküdar'ın ortasına Arkasına bakmadan kaçar bundan sonra Korkulu gözlerle gangsta olmuş Pit10 abla Çok güldürdün lan beni bi de gerçek olsa Sizin olympos fos elimizde çok koz Sen yaboz ben horoz olmadı mı yap-boz Dolmadı mı gözlerin koymuş belli sözlerim İçine oturmasın Kadıköy'e beklerim Gel bi yumruk at lan otuz tane yersin Çığlıklar içinde götverenim dersin İyi dinle lan piç bu daha ilk dersin Götü büyük olan varsa buna cevap versin NAKARAT: Ah cinayet çıkacak vurulacaksın ibnee Lan bak fena olucak devam ettirmee Bekle gelicem yanına biraz daha beklee Hayatını sikerim it beni deli etmee (x2) SANSAR: Ferman yazdım ölümüne harman kaldın heralde Bakmadın mı dününe bitch ben baktım dünüme Disslediğiniz kankalarınız albümü çıkar diye Olymposta mc oldu siz taşak geçerdiniz Durduk yerde atar yaptın aptallağına yanasın Kadıköy'ün ortasında tek başına kalasın O sahnede işi ne lan senin gibi kalasın İlk defa mevzuu yapıp yara alasın Eski bir dost verdi beati onu dissliyim diye Saçmaladın zor tuttum sözünü kesmiyim diye Senin için sahnedeydik unutma amcık Senin için kavga verdik sense yoktun ödlek Bu beati kanka yaptı yaaa pardon yani çaldı Amcık indirdiği beatten 20 milyon aldı Biz gangster deiliz bitch biz gangster sikiyoruz Şunu da unutma nerde oturduğunu biliyoruz ![]() ![]() NAKARAT: Ah cinayet çıkacak vurulacaksın ibnee Lan bak fena olucak devam ettirmee Bekle gelicem yanına biraz daha beklee Hayatını sikerim it beni deli etmee (x2) GİYOTİN: İzmir'den havladı köpek sesi ise çıkmadı Reklam peşindesiniz disslerinin yok tadı İstanbul lan burası gocundu büyük yarası Kadıköy Levent arası mc lerin yüz karası Söylesene kaltak yediğin baba parası Patlak verdi sir mc İzmir İstanbul arası Kolpalar diyarı lan takıldığın memleket Bu şehir fazla sana İstanbul'dan hareket et SANSAR: Çok tehdit eden oldu kimse bi bok yiyemedi Derdi vardı nette benle gelip yüzüme diyemedi Konserini sikiyim götveren asımdaydı Parti dediğin 5 değil 6 Kasımdaydı Hatanızı beklerim bırakmadım takibi Kalemim değilsin amcık sansarın yok rakibi Sana hasım olduk artık şimdi düşün halini Taramalıyla arıyorum Karamürselli Kamili NAKARAT: Ah cinayet çıkacak vurulacaksın ibnee Lan bak fena olucak devam ettirmee Bekle gelicem yanına biraz daha beklee Hayatını sikerim it beni deli etmee (x2) |
![]() |
![]() |
|