![]() |
Çekte Vur Şarkı Sözü Sansar - Çekte Vur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çekte Vur Şarkı Sözü Sansar - Çekte VurÇekte Vur Şarkı Sözü Sansar - Çekte Vur Edepsizlik propaganda, yürü maganda çenene dayadı çekti tetiği beyin tavanda ![]() Salvo psikopat yazardı canını okuyacağım, , döndüm baktım internete herkes gider yapmış ![]() Küfrettim nolucak lan argo yazacağım, edepsiz lirikti bendeki tepesi atmış ![]() Kıskançsın zavallı köpeklerini üzerime saldı vardı yaşı 20-25 ![]() Sus be keş otur da rap yap İstanbul'da kimse ![]() herkes konuşur beni ![]() kafa mı kıracak herkes? Delikanlıysan gelirsin kahpe soyu gebersin ![]() Derdin varsa gelirsin, götün yerse girersin: soğuktur mekanım Üsküdar üstü ört ![]() 46 değil bu kod 34, lumuzinlerde rap olmaz duy be göt ![]() Çekte vur be kolpa silah bulmak çok mu zor? Emaneti vereceğim eline çekte vur diye ![]() Küfrettim ölümüne çok mu hoş? Ellerin titriyor ibne psikopatlık nerde? Çekte vur be kolpa silah bulmak çok mu zor? Emaneti vereceğim eline çekte vur diye ![]() Küfrettim ölümüne çok mu hoş? Ellerin titriyor ibne psikopatlık nerde? Reckat dinlemekle rap gitmez hayra, ratusmanın adabını veren kolpa toyla ![]() Partilerde fuhuş yaptın undergroundada furya, gördüğümde adam sanmıştım telli furna ![]() Arkamdan konuştunuz yüzüme geldin ses etmedim ![]() Mekanıma geldin gider yaptın ses etmedim ![]() Tırstığımı sanma misafirperverlikti bendeki, Sansi verecek eline üç round daha ![]() Rap bi çölse undergroud vaha ![]() Salvo dis attıysa mutlu ol, merteben yükselmiş, bu rap lüks etmiş ![]() Kansermiş ibne, haberim yok tümörlü kancık cacık olmaz senden ![]() Örnek al birazcık sorun varsa beklerim ![]() Bundan böyle böyle serseriyim doğrudur, giren çıkan ve İstanbul'da bayrak bende, mızrak bende kılıcı çekti tayfam ![]() Ve terssin ibne Çekte vur be kolpa silah bulmak çok mu zor? Emaneti vereceğim eline çekte vur diye ![]() Küfrettim ölümüne çok mu hoş? Ellerin titriyor ibne psikopatlık nerde? Çekte vur be kolpa silah bulmak çok mu zor? Emaneti vereceğim eline çekte vur diye ![]() Küfrettim ölümüne çok mu hoş? Ellerin titriyor ibne psikopatlık nerde |
![]() |
![]() |
|