Değişik Şarkı Sözü Sansar - Değişik |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Değişik Şarkı Sözü Sansar - DeğişikDeğişik Şarkı Sözü Sansar - Değişik Sansar Yabancıyız biz ansızın gelen tabancamız hazır Yalancının nasıl asılsız ansızın kasılmış Bu hiphop işi benim 04'e geri gidin Bayağı oldu ilerledin geri gelen geri gelir Şimdi rapçiler nasılda oldu geldiler bak Ritme güvenmeyen ritmi bilmeyen şairler Kim oynadı haince top oynadı caddende Yok aslanım her yerde bu yetenek yer vermez Şimdi party verin hiphop için katilleri Olaraktan harbi dedim olanaklar değişti mi Piçin kadar s*kişti mi Müjde Ar rivayetim Gelir yatak odana kadar siberalem ihaneti Kim yolları temizlerdi karlardan kerizlerdi Anlarlar denizlerdir aslansan temizlersin Böyle birine rastlarsan ne kadar kaslansan Üzerinden atlarlar denizinde her korsan Mafsal Bazen durur ya hayat sadece sen ve ben Aklımdan geçen örneklere cesaret etmeye gelmeyen şeyler Bir kalemle atladık bir kıdemle Bilmediğin çok şeyi hem de istemesende 4 bar'a melankoliğim sonrası bilinir Hangi bara girsem yara vermektir tribim Öldüren oyunları bildiren çakalları Yalan ettik kuralları çiğnedik hasımları Ne olcaksa bırak olsun izim kalsın Yeraltında kanım kalmaz yerde adımı yazdır Söneceğim günü görüp öleceğim ama Geleceğim elimde geleceğim geleceğin elimde Burnu patladı bu hapla ruhu patlayan Ruha saplanır ritm ve kalbi kaplayan Hisleri saklayana dünyaları atlatıp Olan biteni en yalın haliyle anlatır |
|