![]() |
Anektod Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Anektod (Ft. Divine) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anektod Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Anektod (Ft. Divine)Anektod Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Anektod (ft ![]() VERSE1 Sürç-i lisan eylediysem affola ![]() ![]() ![]() Kulaklarimda gaf dola,şamar yüzümde iz kala ![]() ![]() ![]() Ve bir çuval da incir yerle bir de olsa,köle bu ruha af ara ![]() Suçlu yok zamanda,bükük boynuma giotin olma ![]() ![]() ![]() Dilekçeler kelepçe yediler,kanlı macun mecnunun damaklarında ![]() ![]() ![]() Kestim şah damarımı padişahın huzrunda ![]() Dalıp giden bu şairin gelir-geçerleriyle melodi oldu söz sana ![]() ![]() ![]() Patakla ruhumun karamsar çocuklarını ![]() ![]() Al elinden şekerli elmalarını ![]() ![]() Felek çarkı döndü midem altüst oldu ![]() ![]() Ben nakit bir sevgiyim,karşılıksız hediyeyim,susuz bir bedeviyim ![]() ![]() Ve SaGoPa K ;rapte iç karartan ilk buluş,karanlık zirvelerden gün doğuş ![]() ![]() En zor anda bir devadır hoş sesin,kendinle utanmadan konuş! ![]() ![]() ![]() Konar göçer bir kuş gökkuşaklarında beşuş ![]() ![]() ![]() VERSE2 Ferasetim verasetin,şahadetin şedit cesaretim,ve bazı bazı hasretim kendi kendime ![]() ![]() ![]() Hakikatim,ben tam isabetim,hedeflerime kenetim ![]() ![]() ![]() Hocalarımın gözüne yansısın faziletim ![]() ![]() ![]() Yüzün yüzüme baka baka kızarır,düzün tersine karışır ![]() ![]() ![]() Ayağını denk al ortam marazlı ![]() ![]() Kollarında extra panik taşı ! ![]() ![]() ![]() Hayata anlamsız gözlerle bakma şaşı! ![]() ![]() ![]() Yüz pisikopattan birinin açık kaşı ![]() ![]() ![]() Çocukken çizdiğim resimlerde iki kuşa selam eden güneş vardı ![]() ![]() ![]() Okyanusda bir Yunus boğuldu,gemiler sarsıldı ve sonra battı ![]() Ruh halime egoist psikolojilerinizi aşılamaktasınız neden? Aslında ilk çağdan çok blu çağı beni ilgilendirendi ![]() ![]() ![]() Lisede rehine dönemi geçirdim ![]() ![]() İlk sigarayla merabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım ![]() Arkadaşım bir canavarmış ![]() ![]() ![]() ![]() Çakmak onun ellerindeydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|