Vah Vahap Vah Şarkı Sözü Şehinşah - Vah Vahap Vah |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vah Vahap Vah Şarkı Sözü Şehinşah - Vah Vahap VahVah Vahap Vah Şarkı Sözü Şehinşah - Vah Vahap Vah what sup!! tereyağlı ballı ya***m tabiyat icaabı vah vahap vah mathaam frapan avangart papağan arayan adama gasp paraflar angart çekin zülfikaarı tamam ulan tamam kesip irtibaatı clan mlan yerim itibarı bana sıcak sıcak verin intikaamı en kralı mahdum panda bandıralı mandıralı mandalarda var kınalı tanrıları rant hayatta bırakır niggı son kalan underground ın andavalı oo pesternkeraniii proloter protokolden fenaa değil homie patent prototipten hiphopa çip dolly kuplen fotokopi battle a vacip diss rap yerinde güzel nispet vesilen ve sen mister no bitch olmalı ister madem koymamı ifrit breee bu sistit vack street bitch dream tv de (üüüürüüüürürüüü) feat beat i eeeehh s***tirtme şimdi izninle click click vee bom bu kadarda makul bi dörtlük daha fukaraya bağsur ukala fakat angut abartı mağduru katapultuma bağlı tavuk vakaa bu (gub guuub guubb gibi bişii) evet sayın seyirciler şimdi şehinşah hasan sabbaha bağlanıyoruz noobirin götündeyiz kaptan , çıkarın yalvarıyoruz b** yolunda kaybettiğim kaftanımı arıyorum velhasım tayfasını kaybetmiş bir kaptan tanıyorum kuu vak vakk meraba kuu vak vak adım ufuk duydun bunu muuhakkak bumu muhattap bumu ppuuu haaah haaa huuu huuu!! cruunun umuudu birr yavşaaak vuslatta bul tutup yalvar üslubunu yut vukuu bulup yaz mutfakta birimi var ne ayak hayat numarama göre beat yapmakla muvaffak muallakta muafliflerime mugair kooparatifler kurdum grubu dağılmayan pop grubu ruhlu şuuru buğulu gruplar yuttum dışlanıp şırça g***lerde barakalar kurdum s**mayın sakın löplerde sahte yalakalar buldum dit diirii dit diiiri dit diiirriii diririliii liiii liii liiii |
|